Ha elszívtam három szál cigit a buli folyamán, kettő piros marbollo vagy mit és egy kék bondot?
Figyelt kérdés
Elszívtam ezt a három szálat, van egy seb a számban, lehet bármi bajom tüdőrák szájrák vagy ilyenek??2014. febr. 9. 13:22
1/10 anonim válasza:
3 szál cigitől? xD Hány éves vagy 8? Jártál bioszra valaha?
3/10 A kérdező kommentje:
Biológusnak tanulok ...20 csak soha életemben nem cigiztem még :) nyom a mellkasom ez normális?? Köszi a normális választ
2014. febr. 9. 13:30
4/10 anonim válasza:
Hát én nem biológusnak tanulok, és soha nem cigiztem még, de ezt még én is tudom, hogy 3 szál cigibe nem fogok belehalni :DD
5/10 anonim válasza:
Tüdőrákod cigi nélkül is ehet, de ne én magyarázzam már ezt el egy olyan embernek, aki biológusnak tanul. Ettől függetlenül 3 igitől semmi bajod nem lesz, seb pedig nekem is szokott lenni a számban, szerintem semmi összefüggés nincs.
6/10 anonim válasza:
Ha egy dobozzal szívtál volna el az este alatt, akkor se lenne komolyabb problémád.
A tüdőd "szúrna" egy ideig, meg a torkod kaparna, max. émelyegnél, ha nagyon nem bírod a cigit, és ennyi. 3 szál cigitől semmi bajod nem lesz.
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet ez a pálya nem neked való... :D
7/10 anonim válasza:
20 évesen úgy, hogy felsőoktatásban tanulsz ennyit nem tudsz? Jesszusom..
8/10 anonim válasza:
Hülye kérdéseket fogsz tőle feltenni. "marbollo" XD
10/10 A kérdező kommentje:
Xdd
2014. febr. 9. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!