Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen jobb cigiket tudtok?

Milyen jobb cigiket tudtok?

Figyelt kérdés

Az ár nem számít és csak a Magyarországon kaphatóak érdekelnek. Mi a vélemény róluk (pl. Dunhill, Marlboro, Sopianae,...stb). Milyet ajánlanátok?

[A Djarum-ot ismerem.]

2014. febr. 3. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem az összes Dunhill bejött. Mindet próbáltam, kivéve a női, vékony Dunhill cigiket. A legrosszabb talán a Master Blend volt, az íze miatt, viszont 0,4-es, és ugyanúgy élveztem, mint egy erősebb cigit.

A Marlboro nem jött be. Nem tudom elképzelni, hogy tetszhet az embereknek, divatcigiként tekintek rá. Izlések és pofonok...

Az a legnagyobb baj a Marlboro cigikkel, hogy rossz az ár-érték arányuk. Borzalmas ízük van, max. a Pallmall szintet üti meg nálam a Piros, a Gold, és úgy az összes Marlboro.

A Sopianae-ról nem tudok sok mindent mondani. Csak Zöld, Világoskék, és anno "beton" Barna Szofit szívtam.

A beton az beton, örök klasszikus, erős, szar, de olcsó. Fesztiválcigi. Lehet még kapni egyébként?

A Zöld pont jó volt, de van jobb mentolos is. A Világoskék meg átlag. Mivel olyan sokat nem dohányzok, (a leírtak tudom, nem erre utalnak :) ) inkább költök rá többet, és veszek jobbat. Ha rá vagy szokva, a Világoskék szerintem ár-értékben egész jó.

2014. febr. 3. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Dunhill minőségi cucc, már a dobozán meg a cigin látszik. Ízre is jó, engem egyedül a hosszú szűrő zavar.

Marlboro szar és kész, ahogy az előttem hozzászóló mondja.

Szofi meg a kedvencem, általában barnát veszek. Nem olcsó már(950), viszont szerintem ízben magasan veri a marlborókat meg a divatcigiket.

A piros lucky strike-ot is érdemes kipróbálni, esetleg ha pénzszűkében vagy a piros hungária se olyan rossz, mint amilyennek mondják.

2014. febr. 4. 06:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én is a Dunhill-eket nézegettem. Abból a márkából milyet ajánlanátok?

A Multifilter-ről mi a vélemény?

2014. febr. 4. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvencem a Dunhill. Még csak a pattintósakat próbáltam, de azok simán és pattintva is nagyon jók.

Marlboro...csatlakozom az előttem szólókhoz. Számomra borzalom.

Szofiból szívtam már narancssárgát, ami számomra egyenlő a nullával, meg talán világos kéket is szívtam, az átlagos, nekem kicsit gyenge.

Egyébként Bondot szívok, mióta cigizek. Régebben kéket szívtam, de amióta nincs 100's, azóta szürkét szívok.

2014. febr. 6. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!