Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit szívjak?

Milyen cigit szívjak?

Figyelt kérdés

7 hónapja, hogy abba hagytam és a mai napon nagyon eluralkodott rajtam az az érzés, hogy nekem cigiznem kell. Fogtam a fejem munka közben is és vonatozás közben is és még most is gyötörnek ezek az érzések. Arra gondoltam, hogy adok még magamnak pár napot, hátha megszűnik a vágy, de ha nem akkor veszek szerintem egy dobozt, amit csak amolyan "vészhelyzetekben" alkalmaznék.

12-13 éves koromban kezdhettem el a cigizést és sosem voltam rászokva. Mindig csak akkor szívtam amikor jól esett, leszokni bármikor letudtam róla.

20/F vagyok tudom mit csinálok (roncsolom az egészségem mi mást) és azt szeretném megtudni, hogy melyik az a cigi fajta ami még nem olyan káros, inkább kezdőknek való viszont van hatása is és ami nem olyan rossz...

2014. febr. 3. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

7 éve bagózol,és nem tapasztaltad ki,melyik fajta jó neked.Ha jól értem.

Legalább magadhoz légy őszinte.

A kezdőknek való is káros.

A dobozon írja,hogy mekkora a nikotin,kátrány stb. tartalma.

2014. febr. 3. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy megveszed a legerősebb és legrosszabb cigit, és ha beleszívsz akkor nem kívánod majd annyira, vagy vegyél valamilyen fehér dobozost, azok általában gyengék, kevesebb bennük a kátrány és a nikotin.
2014. febr. 3. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Anno még narancs Pall Mall-t szívtam, aztán inkább csak barna szofit meg néha kék bondot... most ezek után nem tudom milyen cigit kéne szívnom, mivel régebben sem próbálgattam ki az összes márkát és azon belül is az összes variációt, ezért lennék kíváncsi a ti válaszaitokra is.
2014. febr. 3. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Vegyél (vagy inkább csak kérj egy szálat) a legerősebből, tépd le az egész szűrőt a végéről, és úgy szívj egy slukkot belőle. Tuti elmegy a kedved tőle egy életre.

Ha most elkezdesz valami "lájtos" cigit pöfékelni, akkor nem lesz megállás. Ne keress kifogásokat, hogy ez nem olyan mérgező, stb. (Ugyanolyan mérgező, mert a gyengék is tele vannak különféle mesterséges vegyi anyagokkal.) Inkább keress valami figyelem elterelő elfoglaltságot. Halgass hangoskönyvet, számolj olvasót (amit imához szoktak morzsolni), vagy ilyesmi.

2014. febr. 3. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne erőset vegyél, olyat amilyet már szívtál.
2014. febr. 3. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Előző vagyok, kérdező hallgass a négyesre, lehet hogy kis ideig rossz, de ha már letetted ne ess vissza.
2014. febr. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!