Milyen cigit szívjak?
7 hónapja, hogy abba hagytam és a mai napon nagyon eluralkodott rajtam az az érzés, hogy nekem cigiznem kell. Fogtam a fejem munka közben is és vonatozás közben is és még most is gyötörnek ezek az érzések. Arra gondoltam, hogy adok még magamnak pár napot, hátha megszűnik a vágy, de ha nem akkor veszek szerintem egy dobozt, amit csak amolyan "vészhelyzetekben" alkalmaznék.
12-13 éves koromban kezdhettem el a cigizést és sosem voltam rászokva. Mindig csak akkor szívtam amikor jól esett, leszokni bármikor letudtam róla.
20/F vagyok tudom mit csinálok (roncsolom az egészségem mi mást) és azt szeretném megtudni, hogy melyik az a cigi fajta ami még nem olyan káros, inkább kezdőknek való viszont van hatása is és ami nem olyan rossz...
7 éve bagózol,és nem tapasztaltad ki,melyik fajta jó neked.Ha jól értem.
Legalább magadhoz légy őszinte.
A kezdőknek való is káros.
A dobozon írja,hogy mekkora a nikotin,kátrány stb. tartalma.
Vegyél (vagy inkább csak kérj egy szálat) a legerősebből, tépd le az egész szűrőt a végéről, és úgy szívj egy slukkot belőle. Tuti elmegy a kedved tőle egy életre.
Ha most elkezdesz valami "lájtos" cigit pöfékelni, akkor nem lesz megállás. Ne keress kifogásokat, hogy ez nem olyan mérgező, stb. (Ugyanolyan mérgező, mert a gyengék is tele vannak különféle mesterséges vegyi anyagokkal.) Inkább keress valami figyelem elterelő elfoglaltságot. Halgass hangoskönyvet, számolj olvasót (amit imához szoktak morzsolni), vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!