Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hobbiból, barátokkal egy...

Killerg kérdése:

Hobbiból, barátokkal egy héten elszívunk pár cigit az menyire egészségtelen?

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 05:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Valamennyire az is. De én is így kezdtem, és röhögtem azon, hogy rá fogok szokni. Nem hittem el. Ma napi egy dobozt szívok. Szerintem ne csináld.
2014. jan. 28. 06:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenki hobbiból és buliból kezdi el a cigit. Azonkívűl most már elég drága is. Most kéne abbahagynod, amíg nem szoktál rá.
2014. jan. 28. 06:28
 3/6 JulesM111 ***** válasza:
Természetesen a dohányzás nem egészséges dolog, mint annyi minden más az életben. Ettöl a pár cigitöl viszont ne aggódj, majd akkor "pánikolj", ha láncdohányzol ;)
2014. jan. 28. 06:55
 4/6 anonim ***** válasza:

"Hobbiból?" Lol. Gondolom fiatalok vagytok még. A fejlődő tüdőre még az a pár szál is káros. Károsabb, mintha ugyanezt egy felnőtt szívja el. Másrészt a hobbiból lesz a megszokás, abból meg a függőség.

Szerintem keressetek más hobbit :)

2014. jan. 28. 07:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem egészséges, de ha nem viszed túlzásba nem káros annyira mintha többet szívnál, ettől független jobb lenne ha ritkábban gyújtanátok.
2014. jan. 28. 07:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi. Amúgy meg nyilván nem egészséges, de van aki vígan dohányzik 90 éves koráig és csak utána hal meg, más meg cigi nélkül is tüdőrákot kap.
2014. jan. 28. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!