Killerg kérdése:
Hobbiból, barátokkal egy héten elszívunk pár cigit az menyire egészségtelen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 05:58
1/6 anonim válasza:
Valamennyire az is. De én is így kezdtem, és röhögtem azon, hogy rá fogok szokni. Nem hittem el. Ma napi egy dobozt szívok. Szerintem ne csináld.
2/6 anonim válasza:
Mindenki hobbiból és buliból kezdi el a cigit. Azonkívűl most már elég drága is. Most kéne abbahagynod, amíg nem szoktál rá.
3/6 JulesM111 válasza:
Természetesen a dohányzás nem egészséges dolog, mint annyi minden más az életben. Ettöl a pár cigitöl viszont ne aggódj, majd akkor "pánikolj", ha láncdohányzol ;)
4/6 anonim válasza:
"Hobbiból?" Lol. Gondolom fiatalok vagytok még. A fejlődő tüdőre még az a pár szál is káros. Károsabb, mintha ugyanezt egy felnőtt szívja el. Másrészt a hobbiból lesz a megszokás, abból meg a függőség.
Szerintem keressetek más hobbit :)
5/6 anonim válasza:
Sajnos nem egészséges, de ha nem viszed túlzásba nem káros annyira mintha többet szívnál, ettől független jobb lenne ha ritkábban gyújtanátok.
6/6 anonim válasza:
Mindenki így kezdi. Amúgy meg nyilván nem egészséges, de van aki vígan dohányzik 90 éves koráig és csak utána hal meg, más meg cigi nélkül is tüdőrákot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!