Mikortol lesz jobb? ( dohanyzas)
Figyelt kérdés
Péntek óta nem cigizek, faradekony vagyok, sokat eszek, és sokat gondolok a cigire, ezek a tunetek mikor fognak elmulni? Olyanok irjanak akik mar leszoktak a cigirol2014. jan. 20. 11:05
1/7 A kérdező kommentje:
7evig cigiztem
2014. jan. 20. 11:06
2/7 anonim válasza:
Én szombat óta. Nincs is nálam cigi, de már azon gondolkodok hogy veszek egy dobozzal...
3 év
3/7 A kérdező kommentje:
Ne vegyél, ragozzal sokat, ha mar eddig kibirtad...
2014. jan. 20. 11:15
4/7 anonim válasza:
Egyébként is fáradtabbnak érzem magam. Meg ingerültebbnek. Ami motivál, hogy a baráti körben is sokan leszoktak a dohányzásról, 1-2 ember van akivel még néha rá gyújtottunk beszélgetés, kávézás közbe. A kávéhoz persze hiányozni fog, az biztos......
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! :)
2014. jan. 20. 14:24
7/7 anonim válasza:
Aztán majd idönként elövesz a cigizhetnék. Én 8 éve nem füstölök, de olykor olykor jó lenne egy cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!