Hány éves vagy? Dohányboltban igazoltatnak?
Figyelt kérdés
Engem mindig.
L/19
2014. jan. 13. 14:10
1/11 anonim válasza:
Engem ki is küldtek mikor kísértem valakit, mert nem volt nálam személyi s nem tudtam igazolni ,hogy 26 éves vagyok .
Bóknak vettem :))
2/11 A kérdező kommentje:
:DD
2014. jan. 13. 14:16
3/11 x) válasza:
24 vagyok és eleinte elkérték mert a 158 centimmel nem vagyok túl "felnőttes", ha érted mire gondolok. De kb mindig ugyan ott veszem a cigit, szóval már ismernek. Az egy picit jobban zavar, hogy a kisfiamat nem vihetem be. Jó, nem mintha annyira akarnám vagy ilyesmi, de egy fél éves kisbabát nem fogok az ajtó előtt hagyni mint egy kutyát.
4/11 anonim válasza:
15 es szoktak, de a hamis szemelyi mindenre jo.:-)
5/11 A kérdező kommentje:
2. válaszolóval teljesen egyetértek.
3. nem semmi O.O
és én még azt hittem,hogy olyan átlagos válaszokat fogok kapni, mint pl. az én esetem :"D
2014. jan. 14. 16:48
7/11 anonim válasza:
20 vagyok, mindig igazoltatnak :D
8/11 anonim válasza:
18, eddig egyszer nem igazoltattak, de az is csak azért volt szerintem, mert a kezemben volt a személyim, azaz elő mertem venni :D
9/11 A kérdező kommentje:
Mentek a zöldek.^^
2014. jan. 18. 19:33
10/11 anonim válasza:
amikor személyit kérnek mindig sajnálom,hogy nem csaj vok.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!