Milyen magyar fák, gyökerek jók pipakészítéshez? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Utána néztem és találtam egy Cserjés hanga nevezetű növényt aminek a gyökerét pipa készítéshez használják, de én ilyet MO-n még nem láttam. Valaki tudna segíteni esetleg milyen Magyarországon honos fa, cserje fajtáknak a gyökere, fa része jó még pipakészítésre?2014. jan. 8. 13:19
1/5 anonim válasza:
Te csinálnád magadnak a pipát kézileg? Miért nem veszel 1 et?
3/5 anonim válasza:
Kukoricacsutka! És ez nem vicc. Az amcsiknál elég elterjedt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az #1-nek mondanám, hogy azért, mert meg lehet venni valamit még nem jelenti azt, hogy meg is kell venni :)
Csak kíváncsi vagyok, hogy én milyen tudnék csinálni. Szeretek csinálni dolgokat.
2014. jan. 19. 18:53
5/5 anonim válasza:
"azért, mert meg lehet venni valamit még nem jelenti azt, hogy meg is kell venni :)"
Én is mindig nagy barkácsmester voltam. Emlékszem,, a 90-es évek vége felé egy húzókapcsolót csináltam. Nagy volt az örömöm, amikor végre félnapi munkával ugyan, de elkészült. Néhány nappal később láttam a boltban: 11 Ft volt az ára...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!