Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek ha az egész lakás...

Mit tegyek ha az egész lakás cigi szagú?

Figyelt kérdés

Mikor otthon éltem sok veszekedés volt abból, hogy a szüleim a lakásba dohányoznak, igaz, csak egy helységben. Azóta külön élek, én és a Párom nem dohányozunk, de mikor hazautazunk, belépek a lakásba, és egyből arcon csap. Mikor ott vagyunk, direkt nem cigiznek bent. De mindenen érződik. Hoztam haza pár melegebb pulcsit anyuéktól. A szekrényből vettem ki ( abba a szobába sose dohányoznak ) és nagyon büdösek.. pedig tiszták. Nekik gondolom ez nem tűnik fel. De mondjuk ott voltunk 3 napig, és sajnos mindenemet ki kellett mosni, ami rajtunk volt, kabát, minden, annyira érződött. Ennek más megoldása nincs?

Szeretnénk nem sokára kisbabát, és sajnos rossz érzésem lesz, ha arra gondolok hogy egy dohányszagú házba vigyem haza.. :(

2014. jan. 6. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem sok mindent tehetsz, esetleg nem mentek olyan sűrűn, vagy nem több napra, a ruháitokat nylon zacskóban tároljátok. Mikor ott vagytok sokat szellőztessetek. Tudom milyen kellemetlen, én sem bírom a cigiszagot. Hozzánk lányom barátja jár és a kabátja azért dohányszagú, mert az apukája cigizik. Én meg nem tudom, hova tegyem a kabátját, mert a hányinger kerülget minket, de ezt nyilván nem akarom neki megmondani. A lányomnak már mondtam, hogy vigye fel a szobájába, de ő sem bírja a szagot.
2014. jan. 6. 09:22
 2/6 A kérdező kommentje:

elég messze lakunk, így két havonta tudunk csak hazautazni. mivel hosszú az út, minimum 3 nap, az amit érdemes ott lenni.

Mivel cska így ritkán jön elő a probléma, annyira nem is zavaró... csak tényleg ez a baba kérdés.

2014. jan. 6. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
mikor kamaszkoromban rászoktam annak sok köze volt a gyerekkori emlékeknek a nagyapámnál lévõ illat(dohányszag) emlékének...
2014. jan. 6. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Régen mindenki dohányozott a lakásban is, és nem lett semmi baja a babáknak sem. Csak most hisztiznek ennyit a cigiszag miatt. Sűrűbben kell szellőztetni, a ruhákat, ha zavar, akkor kimosni.
2014. jan. 6. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem lett semmilyen baja a babáknak? Lehet, hogy lett nekik, csak másra fogták.
2014. jan. 6. 23:54
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Próbáld meg ezt, főleg ha babát vársz :)

[link]

vagy leszoktatni mindenkit, hogy bent cigizzen :)

2014. jan. 7. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!