Mit tegyek ha az egész lakás cigi szagú?
Mikor otthon éltem sok veszekedés volt abból, hogy a szüleim a lakásba dohányoznak, igaz, csak egy helységben. Azóta külön élek, én és a Párom nem dohányozunk, de mikor hazautazunk, belépek a lakásba, és egyből arcon csap. Mikor ott vagyunk, direkt nem cigiznek bent. De mindenen érződik. Hoztam haza pár melegebb pulcsit anyuéktól. A szekrényből vettem ki ( abba a szobába sose dohányoznak ) és nagyon büdösek.. pedig tiszták. Nekik gondolom ez nem tűnik fel. De mondjuk ott voltunk 3 napig, és sajnos mindenemet ki kellett mosni, ami rajtunk volt, kabát, minden, annyira érződött. Ennek más megoldása nincs?
Szeretnénk nem sokára kisbabát, és sajnos rossz érzésem lesz, ha arra gondolok hogy egy dohányszagú házba vigyem haza.. :(
elég messze lakunk, így két havonta tudunk csak hazautazni. mivel hosszú az út, minimum 3 nap, az amit érdemes ott lenni.
Mivel cska így ritkán jön elő a probléma, annyira nem is zavaró... csak tényleg ez a baba kérdés.
Szia!
Próbáld meg ezt, főleg ha babát vársz :)
vagy leszoktatni mindenkit, hogy bent cigizzen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!