Miért ennyire lenézett a Szofi?
Figyelt kérdés
A mai fiatalok szivják a sok külföldi ótvar cigit pl. Bond, közben meg nem tudják hogy mit hagynak ki, lenézik a Szofit, mert nem menő a neve és a magyar... Holott mi magyarok igencsak szerencsésnek érezhetnénk magunkat, hogy van egy ennyire jó minőségű és ízvilágú hazai cigink magyar dohányból, Magyarországon gyártva. Ismerettségi körömben sok külföldi egyszerűen beleszeretett a Szofiba és ha megy haza ammenyit csak lehet visz magával, mert annyira jó.2013. dec. 28. 12:35
1/9 anonim válasza:
Annyira nem jó, mivel minden cigi káros, de valóban a mentolos az én izvilágom nagyon jó, de viszont drága.
2/9 anonim válasza:
Nincs lenézve, csak ha ugyanolyan drága mint a Marbi, akkor már inkább azt veszik. Régen azért volt elterjedve, mert jó volt és sokkal olcsóbb mint a külföldi márkák.
3/9 anonim válasza:
A dohányzás káros dolog. De ha dohányzik az ember, szívjon jó minőségű cigarettát.Én a Szofinak kiváló minősítést adnék, jó minőségű hazai termék, főleg a barna. Kellemes az íze. A dohány textúrája is megfelelő. Mentolos cigaretták közül a világoszöld a legjobb.
És tényleg lenézett, mert magyar, nem MENŐ.
4/9 anonim válasza:
Betonszofi többet akármilyen Marlbinál meg Multinál.
6/9 anonim válasza:
Nekem a barna az egyik kedvenc cigim. Sok kis takony le "munkáscigizi" , hát egészségükre, szívják csak a menő marlboroikat, nem tudják mit hagynak ki:)
8/9 A kérdező kommentje:
Melyik?
870-950 típustól függően
2014. jan. 2. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!