Amikor ideges vagy akkor nyugtat. Én max olyankor szívok el pár szálat, ha már nagyon ideges vagyok, de max 1-2 dobozzal egy héten.
2009. aug. 17. 20:10
22/31 anonim válasza:
heló mindenkinek.
Én is kiprobáltam a cigit de semi értelme csak tönkreteszi a tüdejét az embernek.Én aszt mondom hogy ciginek nincs értelme de mésnak is megvan a véleménye.
2009. nov. 9. 15:02
23/31 bumbi02 válasza:
semmi se jó a cigiben... ezernyi módon káros amit most had ne soroljak fel:)
én csak azt nem értem, az első szálat miért szivják el az emberek amikor csapból is ez folyik h káros?
azt gondolom h a 13-14 évesek azért mert épp h mindenhol tiltják akkor ők menők lesznek és ellenszegülnek "lázadnak" hogy csak azért is elszivják és igy szoknak rá... de a többi ember?
2009. dec. 3. 17:54
24/31 anonim válasza:
én is lenézem a velem egy korú cigiseket, mégpedig azért mert szerintem aki már ennyi idősen függ tőle, az egyszerűen hülye. Akik itt az írták, hogy szeretik meg stb.. és már elmúltak 20 évesek azokra nem mondom, hogy hülyék.
2009. dec. 25. 19:43
25/31 anonim válasza:
Semmi nem jó benne!
Büdös az összes aki szívja...
Ráadásul mindig rámfújják az utcán amikor pl: elöttem megy...
hát a fejét le tudnám tépni!!!!!
2009. dec. 30. 01:44
26/31 anonim válasza:
Szeretek cigizni és ennyi.
2010. jan. 27. 02:21
27/31 anonim válasza:
a cigi jóóóóóXD most nemazért h bárki rászokjon, mert ugyanolyan életet élhetsz nélküle, mint vele. Én dohányzom, nem érzem h rászoktam volna, van amikor hetekig nem szívok egy szálat se, van amikor egy egész doboz elfogy egy nap alatt. Ez olyan mint a csoki, kávé, videójátékok, vizipipa, vagy bármi más. Most sokan lefogtok fikázni, de aki cigizik, az nem rosszabb ember, mint bárki más, nekünk ez a szenvedélyünk, másnak a szerencsejáték. Aki lenézi a cigiseket az kapja be!
2010. ápr. 4. 19:52
28/31 anonim válasza:
Én valamilyen szinten egyet értek az előttem szólóval. Nem dohányzom de nem azért szoknék rá mert hű de menőnek akarnék látszani hanem mert segítene lenyugtatni. Egyébként azt én se szeretem mikor az arcomba fújják a füstöt. Ilyenkor lehet szólni vagy arrébb állni, senki nem kérte hogy szívjam tovább a füstöt, ennyi. Én nem nézem le vagy sajnálom azokat akik cigiznek, ők döntöttek így és nekem semmi jogom véleményt alkotni róluk vagy megvetni őket. Ezt a felnőtt fejjel dohányzókra értettem. Aki 14 évesen kezdi jól elcseszi a fejlődő szervezetét. Ez van, ezt is ő akarta hát így járt. Ehhez a kérdéshez ennyit tudok hozzáfűzni :)
2010. ápr. 5. 14:31
29/31 anonim válasza:
" Most sokan lefogtok fikázni, de aki cigizik, az nem rosszabb ember, mint bárki más, nekünk ez a szenvedélyünk, másnak a szerencsejáték. Aki lenézi a cigiseket az kapja be!"
1. büdös szájú nővle csókólózni undorító, és tl sok van belőlük, hogy ne akadjon ilyenbe az ember
2. ha már bagózik valaki, akkor nem zsúfolt helyen tegye, még ha azt szabadtéren van is (koncerthelyszín, buszmgálló, stadion...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!