Melyik az a dohánycég ami 20%-al csökkentette a cigarettajuk árát? És igy mennyik lettek?
Nem lenne jobb inkább leszokni arról a szarról?
Gondolom azért a kérdés, mert nincs sok pénzed. Én csak egy jobbat tudok. Hogy szokj le. Most komolyan. Minek szívod?
Ezt nézd meg amúgy légyszíves!
Kedves első. Nem unod még hogy mindenhova Bunny-nak ezt a kivételesen szutyokra sikeredett videóját linkeled? Nekem semmi bajom sincs vele alapjáraton, rendszeres olvasója vagyok, de nehogy már egy exkokszos magyarázzon nekem. Plusz egyszer már kifejtettem: ugyanazt csinálja mint a dohánygyárak, viszi az árakat felfele mert a hülye kondis úgyis megveszi, a különbség csak hogy ő elhiteti veled hogy ez az egészség csúcsa. De te csak bólogassál, droid!
Kérdésre válaszolva, semmi ilyet nem tapasztaltam. A piros Marlboro két hete 1010 volt, a kék hosszú Szofit egy hete 880-ért vettem, a piros Lucky most hétvégén 980. Nem vettem volna észre hogy ezeken kívül bármi más is olcsóbb lett volna, sőt ellenkezőleg. Még mindig a töltés a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!