Milyen szivarkát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Még soha nem próbáltam a szivarkát és tudnátok ajánlani jó minőségű szivarkát ajánlani. Az ár másodlagos szempont, de örülnék neki, ha azt is írnátok.
Köszi!
2013. dec. 10. 16:55
1/9 dragonkalo válasza:
Hát,nem tudom,hogy mennyire jó minőségű,de ott van a Momentos potom 470 Ftért :),meg a Fecske 400 forintért.
De biztos vannak drágább,úriasabb szivarkák,ami drága,az biztos jó,nem?:D
Menj be egy dohányboltba,kérdezd meg milyen szivarkák vannak,és válasz ki azt amelyik jónak tűnik.
Egyébként az ízesítettet preferálom ebből.
2/9 anonim válasza:
A Momentos vallatásra való, nagyon nem ajánlom és úgy rémlik (nyáron vette utoljára), hogy már az is 500 forint körül van. Van belőle cseresznyés és vaníliás, de egyiknek sem fogod érezni az ízét, egyetlen előnye hogy lassan ég, de mivel az íze is nagyon rossz ezért azt sem nevezném előnynek.
3/9 anonim válasza:
*Mármint a vanília és cseresznye ízt nem fogod érezni, a dohányét igen (sőt elég töményen), de az meg nagyon rossz.
4/9 A kérdező kommentje:
Én Al Capone Sweet Filter -t próbáltam tegnap, de nem igazán fogott meg, bár tudtommal az már 1000Ft körül van.
2013. dec. 11. 17:53
5/9 anonim válasza:
Vaníliás Colts-isteni:); Djarum Special Islands-szegfűszeges; Maya-kicsit savanykás+olcsóbb
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem a Djarum-ot fogom legelőször kipróbálni, mert annak a cigijét szívom (Black, Cherry).
A Cohibáról mi a vélemény?
Mennyibe kerülnek azok a szivarkák, amiket javasoltál?
2013. dec. 13. 14:00
7/9 anonim válasza:
1,5 éve vettem őket minimum:) Djarum 1000Ft/6szál, Colts 595/10szál, maya meg 400Ft/5 szál körül volt. Van ezeknél minőségibb is, de ezek is megteszik+megfizethetőek.
8/9 A kérdező kommentje:
Pontosabban milyen minőségibbre gondolsz?
2013. dec. 13. 22:03
9/9 anonim válasza:
Cohiba, Havanna, Al Capone, Romeo y Julieta, Mehari's
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!