A dohányzástól megfájdulhat az emeber foga?
Figyelt kérdés
vagy ha már fáj, akkor erősödhet tőle a fájdalom?2009. nov. 22. 11:12
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, *ember :D
2009. nov. 22. 11:14
4/8 anonim válasza:
Nekem is be van gyulladva kb egy hete a két alsó/első fogam, és amikor szívok egyet a cigiből, erősebb és nyilallóbb fájdalmat érzek. Ezért már két napja nem is gyújtok rá. Nem tudom, hogy miért vagy hogyan van hatással a dohányfüst a gyulladt fogamra, de tény, hogy jobban fáj a fogam, ha cigizem. :S :(
5/8 A kérdező kommentje:
Én meg Rád :)
2009. nov. 24. 10:28
6/8 anonim válasza:
ha nincs semmi baja a fogadnak, akkor nem fájhat a cigitől.
ha viszont be van gyulladva, akkor a hirtelen beáramló hideg levegő miatt fáj jobban!
7/8 Funktasztikus válasza:
elmulasztja:Dviccenn kivül
8/8 anonim válasza:
Jéézusom, sok kis hulladék. Dohányozni van eszetek, de ahhoz tuskók vagytok, hogy fogorvoshoz menjetek... Szüleitek nem kínálnak meg néha frankó csicskalángossal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!