Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Változhat valami (fű)?

Változhat valami (fű)?

Figyelt kérdés

Nos, tavaly nyáron kipróbáltam a füvet. Jól reagáltam rá nagyon, tehát nem volt semmi roham, para, nevettünk kicsit és ellazított. Aztán télen tolni akartam megint. Sajna a barátom akitől vettem elutazott ezért idegentől vettem. Le is húztak rosszat is kaptam herbát szívtam, és ott meg volt az a 10-15 perc, gyorsan ver a szíved, lezsibbadnak a végtagjaid dolog. Nem pánikoltam be tudtam nem lesz semmi baj de én nem akarok semmi szintetikusat, semmi mást szívni csak füvet, csak ugye nem értettem hozzá. Most barátom megint itt van megint szeretnék venni, benne megbízok tudom hogy ő nem cseszne át. A kérdés hogy ez a kis incidens befolyásol valamit? Nem nagyon akarnám még egyszer átélni. Illetve nagyon sok helyen olvastam, és mondták is hogy csak akkor lehet tolni ha jó kedvemben. Mostanában gyakran vagyok szomorú, sokat merengek, ezzel mennyire kell így óvatosan bánni.

Laikusok és "A fű kemény drog, dögöljenek meg a drogosok" véleménye nem érdekel!

2013. dec. 1. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Valami változott. Más az alaphangulatod. Jogosan dilemmázol, talán most nem kellene az igazit se tolnod.
2013. dec. 1. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mindig, ha elfoglalom magam akkor nem gondolkozom azon ami miatt lehangolt vagyok :) Ez ennyire befolyásolja tényleg, meg mi az a mérték amitől még nem okozhat gondod? Mármint az érzés mértékére gondolok nem pedig a fűre.
2013. dec. 1. 18:18
 3/4 automatakoktel ***** válasza:
Hát azért kicsit olyan is van benne hogy hogy állsz a rosszkedvedhez, nem minden esetben lesz rosszabb, de tény hogy óvatosnak kell lennek ha még nem tapasztaltad ki. Én azt mondom hogy ha úgy döntessz, hogy teszel egy próbat, akkor csak nagyon kicsi mennyiséggel kezdd.
2013. dec. 1. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Herbától nem lehet betépni, mert abban nincs THC, szóval azt max. beképzelted. Az emberi elme bármire képes. Most azt akarod tőlünk kérdezni, szívjál-e füvet? Attól függ, mire kell neked. Ha pótszernek, mert unatkozol és untat a valóság, akkor most felejts el mindenféle drogot. Ha alkalmanként, szórakozásként, akkor mehet. De ezt tudatosan kell kontrollálni, különben gyorsan ott találod magad, hogy már az amfetamint eszed. Fűnél különben nincs ilyen kitétel, hogy nem lehet ilyen vagy olyan lelkiállapotban szívni: ez nem LSD, ahol fontos a set-setting körülmény. (fűtől eleve nincs trip élmény)
2013. dec. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!