Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ugye nem gégerák?

Ugye nem gégerák?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Gombóc van a torkomban, kicsit fáj is mikor nyelek, rekedt vagyok és köhögök, de viszont hurutosan. Már eléggé beparáztam, nem mondanám magam aktív dohányosnak, tavaly kezdtem, de volt mikor kimaradtak hónapok, úgymond "leszoktam", de aztán vissza. Egy nap nem szívok többet 2 szálnál. A környezetemben senki sem dohányzik a házban. Már rég óta hurutosan köhögök, lehet ez inkább betegség? Hétfőn megyek orvoshoz, de addig szeretnék tudni valamit, hogy mennyi rá az esély. Elég stresszes vagyok ez miatt, lehet beképzelem ? Nem akarok rosszalló kommenteket, már nagyon nagyon megbántam, hogy szívtam ezt a sz*rt. 16 éves vagyok. =/
2013. nov. 23. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Egészen pontosan 0% az esélye annak, hogy 16 évesen gégerákod legyen. Erős dohányosoknál fordul elő 40-50 évnyi láncdohányzás után. Bepusziltál valami torokgyuszis vírust. Mostanában több olyan is terjed, amitől hetekig, néha hónapokig is köhög az ember.
2013. nov. 23. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is 0%. Ennyiből egyébként tüdőrák is lehetne, mert régóta köhögsz. De nyilván az sem. Viszont ha ennyire parás vagy, minek dohányzol?

Valószínűleg antibiotikummal gyógyítható vagy.

2013. nov. 23. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem paráztam, de most igen, ki is dobtam a kukába. Most megnyugtattatok kicsit, köszönöm. :)
2013. nov. 23. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Bármi is a bajod, örülj neki. Amúgy szerintem is csak valami apróság. Na de gondolj bele, ha ez nincs és cigizel, később mindenképp szenvedtél volna. Tüdőráktól például. Meg ott van az h baromi szánalmas ha egy ember cigizik. Rengetegen nem viselik el a bagós embereket a közelükben.
2013. nov. 24. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Jah és ezt tedd meg, hogy megnézed:

http://www.youtube.com/watch?v=3WO1UDVNMFM

2013. nov. 24. 07:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodja meg, nem:)
2013. nov. 24. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!