Miert kohogok ha mar letettem a cigit?
Figyelt kérdés
10.honapja nem dohanyzom,de idonket meg mindig szaraz kohogesem van,melyrol jovo.Ha olyan helyisegben vagyok,ahogy dohanyoznak,szinen ram jon ez a fajta kohoges.2013. nov. 14. 23:40
1/4 gömbicica válasza:
Gratulálok Neked!!!!
Tisztul a szervezeted!!!! Kérj esetleg tanácsot valami természetes gyógymódokkal foglalkozó szakembertől, hogy mit lehet ilyen esetben tenni.
Milyen inhalálás, vagy tea lenne az, ami ezt az ingert segit csillapitani, és a köhögésedet megszüntetni.
Tényleg büszke lehetsz magadra!!!!
Esetleg elmehetsz egy tüdőszürőre is, ott szakemberek vannak, ha az orvosokban jobban bizol. Ott tudnak nézni véroxigén szintet is talán, meg azt is, hogy mekkora a tüdőkapacitásod.
De azért gondolom kevesebbet köhögsz, mint dohányos időszakodban!!!!
üdv. Edit.
2/4 anonim válasza:
Mert lehet,hogy még mindig bronhitiszed van,mint a több éve dohányzók esetében mindig.Ha dohányos munkahelyen dolgozol,nem is fog egyhamar elmúlni.Igyál sok folyadékot,gyakran szellőztess és párásítsd a szoba levegőjét,ne aludj túlfűtött helységben.
3/4 anonim válasza:
Mert élsz, Kedves gyermekem. Minden ember aki él, az köhög is.
4/4 A kérdező kommentje:
Dohanyos koromban nem kohogtem,ill.az utolso honapokban,ezert is tettem le a cigit.Munkahelyem nem dohanyzo,depl.eleg beszivnom a cigi fustjet az utcan,maris kohogok.
2013. dec. 28. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!