Magyarországon (meg úgy egész Európában) miért nem szokás a greenpeace?
Én általában nem keverem dohánnyal, mert nem dohányzom és nem szeretem a dohányfüst ízét, szagát, és hatását. Viszont tény, hogy sokkal jobban ég dohánnyal. Régen nálunk is sokan szívták dohány nélkül, mert akkoriban nem csak a virágot szívták el hanem a leveleket is. A levelek nem gyantásak, ezért jól égnek. Viszont manapság nehéz levelet beszerezni. Az a baj, hogy 0,2-0,3 g elég kevés mennyiség. Én ugynevezett "minicigiket" csinálok belőlük. A hátránya, hogy állandóan kialszik, szinte minden slukk után meg kell gyújtani. Ha a papír nincs kellően benyálazva, benedvesítve, akkor pillanatok alatt leég a cucc körül, úgy hogy annak még nincs elég ideje elégni. Elég körülményes így szívni, de mivel álltalában egyedül szívok, én elbabrálok vele.
Amúgy szerintem a hatásában nincs különbség. A dohány semmilyen módon nem befolyásolja a hatását. A greenpeace azért szokott ütősebb lenni, mert általában többet tesznek bele.
1. válaszoló, ez nem így van. USA-ban nem grammban mérnek, hanem ounce-ban, a legkisebb kiszerelés 1/8 oz, ami kb. 3,5 grammnak felel meg, és $30-$40-ba kerül. Ez, ha 230 ft-os dollárral számolsz, 6900-9200 ft/3,5g, így 1g=2000-2600 között van. És ez a "silány" minőség, innentől csak felfele vannak az árak. Szóval majdnemhogy ugyanannyi, mint itt.
2. válaszoló, hát nem tudom, nekem teljesen más élményt ad valamiért. Bár, lehet csak beflesselem. :D Igazából 0,2-ből is tudsz cigit csinálni, ha elég vékony a csiga, 0,3-ból meg már 2 személyes cigi is lehet. Igen, ez kialszik, bár észrevettem, hogy ha megsodrod az ujjaiddal, mintha normál cigit tekernél, és sűrűbb lesz, akkor nem alszik el. Nekem jobban bejön, mint a dohányos megoldás. :)
Gratulálok!
Egyrészt: a cannabis virágzatának szívása pl. bongból nem károsítja a szervezetet, a túlszívás következménye pedig lehet: enyhe rosszkedv, éhesség, hosszútávon ha mindig sokat szívsz hörghurut.(rákot nem okozhat dohány és egyéb ilyen kiegészítők nélkül, mivel alapjáraton a rákosok esetében segít a rák elpusztításában.)
Másrészt: magyarországon tiltott, itt gratulálok ha kiírod, tudjátok interneten vagyunk, mindent látni.
Harmadrészt: én voltam párszor Hollandiában. A coffeeshopban a dohányzást tilos. Ha dohányt keversz a spangliba, akkor ki fognak tenni rövidúton, az pedig egy európai ország :). Szóval a megállapítás így nem igaz.
Én is gratulálok utolsó válaszoló!
Magyarországon fogyasztani, terjeszteni, átadni átvenni és birtokolni ugyan tilos, de beszélni róla még szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!