Amikor megismerkedtem a párommal, kb másfél éve, akkor is dohányoztam már, ő nem. Elkezdte őt nagyon zavarni, mit tegyek?
Mert most jön az az időszak, hogy olyanná akar formálni, hogy neki jó legyen. A cigit eddig is tudta, akkor miért nem szólt a legelején?
Segítek, azért, mert akkor még nem ez volt a fő szempont, hanem hogy legyen valaki mellette.
Kérd meg, hogy ha fontos vagy neki, akkor segítsen leszokni!
(Na ekkor kiderül az is, hányadán áll a kapcsolatotok.)
Egyébként én nem dohányzom (bár egyszer kipróbáltam, de nem tudtam rájönni, mi a fene ebben a jó), de egy láncdohányos rokonom mondta, hogy egyszer elfogyott a pénze és nem tudott cigit sem venni. Az első 2 napig valahogy elvolt, a 3. nap kegyetlen volt, azt hitte, megőrül, ha nem gyújthat rá - aztán a 4. nap már maga a menny volt, egészen kivirult, új energiái szabadultak fel, nem hiányzott neki a cigi! Ha ez másnál is így van, 3 napot (amiből 1 az igazán kegyetlen, de egyben ez az utolsó is) szerintem ki lehet bírni. Pláne ha megkéred a barátnőd, hogy támogasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!