Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Amikor megismerkedtem a...

Amikor megismerkedtem a párommal, kb másfél éve, akkor is dohányoztam már, ő nem. Elkezdte őt nagyon zavarni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem csókol meg,mert undorodik a szagától,pedig mindent megteszek,hogy ne érezze,de ő akkor is érzi.De mikor megismerkedtünk akkor is cigiztem,akkor azt mondja nem érezte rajtam,nekem ez fura.Próbálok ezért leszokni,de nem megy.Viszont érzem,hogy a kapcsolatunk nem a régi.Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor?

2013. nov. 13. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy leszoksz, vagy elhagyod.
2013. nov. 13. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Ha szeretne, akkor nem mondaná másfél év után, hogy undorodik tőled. Ha eddig elfogadta, akkor most is el kellene fogadni. Nem hisztériázni.
2013. nov. 13. 15:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Már ott akartam hagyni,de azt mondja szeret,csak szokjak le,Ő sohasem dohányzott,fogalma sincs mennyire nehéz leszokni.De ez nem most kezdődött,több hónapja meg sem csókolt
2013. nov. 13. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Mert most jön az az időszak, hogy olyanná akar formálni, hogy neki jó legyen. A cigit eddig is tudta, akkor miért nem szólt a legelején?

Segítek, azért, mert akkor még nem ez volt a fő szempont, hanem hogy legyen valaki mellette.

2013. nov. 13. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg, hogy próbálsz leszokni, de ehhez az ő támogatás is kéne. Kicsit túlzás, hogy meg sem csókol több hónapja... Mivel a leszokás a te érdeked is, így neki adok igazat abban, hogy le kéne szoknod, de neki meg melletted kéne állnia, szeretnie kéne téged és együtt örülni, ha még egy cigivel sikerült csökkenteni a napi adagot.
2013. nov. 13. 15:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt nekem,köszönöm
2013. nov. 13. 16:38
 7/11 Girgoy ***** válasza:

Kérd meg, hogy ha fontos vagy neki, akkor segítsen leszokni!

(Na ekkor kiderül az is, hányadán áll a kapcsolatotok.)

Egyébként én nem dohányzom (bár egyszer kipróbáltam, de nem tudtam rájönni, mi a fene ebben a jó), de egy láncdohányos rokonom mondta, hogy egyszer elfogyott a pénze és nem tudott cigit sem venni. Az első 2 napig valahogy elvolt, a 3. nap kegyetlen volt, azt hitte, megőrül, ha nem gyújthat rá - aztán a 4. nap már maga a menny volt, egészen kivirult, új energiái szabadultak fel, nem hiányzott neki a cigi! Ha ez másnál is így van, 3 napot (amiből 1 az igazán kegyetlen, de egyben ez az utolsó is) szerintem ki lehet bírni. Pláne ha megkéred a barátnőd, hogy támogasson.

2013. nov. 13. 16:54
 8/11 Girgoy ***** válasza:
Bocsi, most látom, hogy Erika vagy, akkor nem barátnőd, hanem "barátod" (hacsak nem másról van szó :) ).
2013. nov. 13. 16:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen erika vagyok és a fiu barátomrólvan szó. :)
2013. nov. 13. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy segítsen, bátorítson.
2013. nov. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!