Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Igaz hogy a cigitől egy idő...

Tyson1966 kérdése:

Igaz hogy a cigitől egy idő után nem áll fel?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
igaz
2013. nov. 12. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

A cigaretta érszükületet okoz, a vérbőség meg kellene a merevedéshez.

Persze vannak fokozatok...

2013. nov. 12. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
istenem mennyi észlény van.....8éve cigizek és semmi bajom sincs,nem hogy mervedésbeli problémák...vagy ti a sugárfertőzött ukránt veszitek a pofátokba?
2013. nov. 12. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy 8 éve cigizel és impotens leszel? Én spec. leszarom. Különben az észlény te vagy. Ahhoz nem 8 év kell, hanem kb. 20-30, de előre részvétem életed párjának, hogy egy impotens nyomorékkal kell majd b*szakodnia. A bagózás igenis érszűkületet okoz előbb vagy utúbb és ez a test minden részére kihat. Most mehetsz, leülhetsz.
2013. nov. 12. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ukrán szartól meg ugyanúgy beteg leszel mint egy Dunhilltől. Kb. annyit számít mit szívsz, mintha nem lenne mindegy, hogy egy Trabant vagy egy Audi gázol halálra.
2013. nov. 12. 19:40
 6/9 anonim válasza:
Ez baromság! Én 30 éve dohányzom és épp olyan fickós vagyok mint hajdanán. De ez nem azt jelenti, hogy te is dohányoz csak nyugodtan! Mivel nem vagyunk egyformák, így lehet, hogy neked majd lesznek merevedési problémáid. Elsősorban, nem a cigitől lesz valaki impotens.
2013. nov. 13. 06:30
 7/9 anonim ***** válasza:
A cigitől soha nem állt fel.Egy bomba nőtől mindig.:)35 éve dohányzom.
2013. nov. 13. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos hosszú távon okozhat ilyet.
2013. nov. 13. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
előfordulhat 35 éves korára, persze a cigizés mellett mindennapos az ivás is. márcsak unatkozni lehet mellette.
2013. dec. 2. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!