Januártól tényleg 1400 lesz egységesen minden cigi a dohányboltokban?
1-es. neked ugyan mi közöd van hozzá, hogy más, azért a pénzért, amiért megdolgozott mit vesz?
Annyira undorító ez a remélem, hogy drága lesz hozzáállás.
Aki nem akar leszokni nem fog, akkor se, ha 2000 ft-lesz. akkor másra kevesebbet költ, de nem szokik le.
szánalom az ilyen fajta hozzáállás, mint amit te is mutatsz..
De, hogy túllépjek ezen a jóindulatún, és a kérdésre is válaszoljak, én még nem hallottam, hogy egységesen 1400 lenne.
Kedves ötös!
Tudod, mikor jószándékkal igyekeztem egy családnak segiteni, mert állitólag nagyon szarul állnak, sok gyerek miegymás, be-bevásároltam tejet,vajat,gyümölcsöt, yoghurtokat, stb, mikor mire volt anyagilag lehetőségem, és megláttam, hogy dohányos is van a családban, na onnantól kezdve nem vittem semmit.
le lehet pontozni, lehet utálni. bocsi.
amig a családban a gyerek elől veszik el a jobb lét reményét, havi 30x1400 (?) forintot, akkor nem tudok tapsolni. ne haragudj.
Aki meg "magányos farkasként" él, tőlem elszivhat percenként is egyet. Rohadtul nem tud érdekelni.
Mindenki azt csinál magával amit akar. De ez esetben, ha netán tán ebből kifolyólag beteg lesz, akkor keresse meg a gyógyitására valót és tegye félre, ha netán szüksége lesz rá, legyen mihez nyulni.
ha meguszta, akkor jó sok spórolt pénze lesz, amiből elmehet nyaralni,stb.stb.
Bocsánat, már nem a kérdéshez tartozott.
Esetleg meg lehet kérdezni a témával kapcsolatban az alábbi elérhetőségek valamelyikét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!