A barátaimmal úgy döntöttünk, hogy hosszú távon olcsóbban megússzuk a vízipipázást, ha veszünk magunknak egyet, viszont nem vagyunk túl járatosak a témában.
Ezen kívül még shiazo-t veszünk, mivel a dohány az károsabb, és nikotin is van benne, és szenet. Ezen kívül van még valami, amit meg kéne vennünk? Van valami fontos, amit tudnunk kell?
Szerintem az eslő pipa szebb. De igazából lényegtelen mert uanaz a márka ,csak a msáodik vmivel kisebb. Hát szerintem azért dohánnyal csak jobb , igen kicsivel károsabb de elenyészően de a ti dolgotok, ízlés kérdése. Hát igen ugye szén az kell. Javaslom a természetes szeneket , jobban kijönnek az ízek , nincs mellékíz , tovább izzik. Kell még alufólia ,vegyetek páncélalufóliát sokkal jobb mint a sima. Kell még szénfogó csipesz is , mert ezzel így könyebb a dolgotok. Szipkákat is vehettek , így azért "esztétikusabb". Nagyjából ennyi szerintem és így korrketül tudtok vp-ni. Sok szerencsét ,jó pipázást!
2013. nov. 11. 20:02
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ :)
2013. nov. 11. 20:05
4/9 anonim válasza:
Minden jár ezekhez a pipákhoz ami kell. De szerintem kicsi mindkettő, de legalábbis a 70 centi kell. És ha nem elég nagy, és egyszerre többen is akarjátok szívni, instabil lesz és könnyen felborul. Én egy nagyobb pipát néznék. Persze van aki meg direkt a picit szereti.
2013. nov. 11. 20:52
5/9 anonim válasza:
azt hallottam a vizipipa még károsabb mint a dohányzás
2013. nov. 11. 21:03
6/9 anonim válasza:
lehet h károsabb (de a kiserlethez amivel bizonyitani lehet tudomanyosan rohatt drága és mindenki Pont leszarja) de tul draga a dohany h olyan mennyiségbe tudd hasznalni mint a cigit.
2013. nov. 15. 16:34
7/9 anonim válasza:
tehát nem károsabb
2013. nov. 15. 16:35
8/9 anonim válasza:
hát ha nagyon olcsón akartok belőle kijönni akkor csináljatok vp és csak a cuccott kell bele megvenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!