Meddig drágul a kék multi? Most 970 ft-ért vett a tesóm.
Figyelt kérdés
A közeljövőben is folyamatosan drágulni fog?2013. nov. 7. 16:39
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a haszontalan választ, nem dohányzom csak érdekel.
2013. nov. 7. 16:46
3/12 anonim 

válasza:

Mert a drágábbat is megveszik, így több bevétel jön.
4/12 anonim 

válasza:

Amíg lesz barom bõven, aki megveszi.
Tehát jó sokáig.
5/12 anonim 

válasza:

Ha 5000 ft lesz egy doboz, aki tényleg függő, akkor is meg fogja venni. Hidd el. A komoly dohányzás ugyanis ugyanolyan drogfüggés mint a heroin. A herkás is megveszi tizenezrekért a cuccot, akkor is, ha már a házat adja el épp a feje fölül.
6/12 anonim 

válasza:

Amíg a magyar gazdaság helyre nem jön. Szóval örökké :D Viccet félretéve egyre drágább lesz, a forint gyengül, a cigi amúgy is drágul..
7/12 anonim 

válasza:

Simán le lehet szokni. De ha nem , akkor meg tölteni kell. Harmadannyiba kerül mintha készen vennéd.
8/12 anonim 

válasza:

"Ha 5000 ft lesz egy doboz, aki tényleg függő, akkor is meg fogja venni. Hidd el."
Ez hülyeség, én pont azért szoktam le mert annyira drága volt. Igaz amikor letetettem 600 forint körül járt, akkor mekkora pánik hogy mennyire drága.
9/12 anonim 

válasza:

Ja ekkora hülyeséget. 5000ft/doboz. Az átlagembernek majdnem ennyi a napi bére, kétlem hogy csak cigit venne belõle.
10/12 anonim 

válasza:

Töltve olcsóbb, de rosszabb az íze:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!