A sport orvos kimutatja ha cigizek?
Figyelt kérdés
Mostanába kértem a havrjaimtól cigit és nagyon félek hogyha majd sportorvoshoz kell menni(rendszeres sportoló vagyok) és nem akarom hogy otthon megtudják majd hogy cigizek. Mit csináljak???2013. okt. 30. 18:44
11/29 anonim 

válasza:

Próbáld meg hanyagolni hosszú távon nem jársz jól mert lefogja rontani a teljesítőképességedet :(
12/29 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy ráakarok szokni de kipróbálom igazàból csak attól félek hogy otthon megtudják meg hogy az edzőm és a tanárok a suliba
2013. okt. 31. 21:00
13/29 anonim 

válasza:

Ha ennyire félsz tőle akkor ne cigizz! 12 évesen amúgy se kellene ha félsz ha nem.
14/29 anonim 

válasza:

Mindenki így kezdi. 2 év múlva sípolni fog a tüdőd és rohamosan romlani fog a sportteljesítményed. Döntsd el, hogy sportolni akarsz vagy dohányozni. Ha az előbbi, akkor egy szál sem fér bele!!!
15/29 anonim 

válasza:

Ha sportol ha nem 12 évesen max próbálja ki aztán ennyi ne akarjon titokba cigizni. Később bele fér egy-egy szál csak ne szokjon rá.
16/29 anonim 

válasza:

1-1 szál nincs, mert annak semmi értelme. Aki 1-1 szálat szív el nikotinfüggés nélkül, az simán hülye, erre nincs pardon. Ha valaki ugyanis nem függő, annak a cigi k**rva rosszul esik, max. menőzésből, csoportkövetésből teszi, hogy ne vessék ki maguk közül. Kedves 12 éves kislány, inkább keress értelmes haveri kört, ahol nem az lesz a menőséged, egyéniséged értékmérője, hogy bagót dugsz-e a pofádba. Manapság amúgy már jobb társaságokban egyenesen lúzer dolog cigizni.
17/29 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy 1-2 szál mert annak nincs értelme csak kiprobálom ha jo lehet fogok ha nem akkor nem... csak azt nem akarom hogy az edzőm és anyáék megtudják. Amugy meg nem azért mert menő akarok lenni csak nem akarok jo kislány lenni és ők se támogattak bár ők drogoznak és... 12 évesen nem a legjobb tudom de ha ők is akkor én mi3rt ne cigizzek?
2013. nov. 2. 21:31
18/29 anonim 

válasza:

Gratulálok, drogoznak te meg nem akarsz "jó kislány" lenni. Milyen szánalmas családod van neked?
19/29 A kérdező kommentje:
A haverjaid drogoznak és rendesen élünk a haverjaid és én is mindent megkapok talán azért akarunk olyat amit nem szabad mert azt nem kapjuk meg
2013. nov. 2. 22:34
20/29 A kérdező kommentje:
*haverjaim
2013. nov. 2. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!