Bele lehet halni a fű hatásába?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha valaki csomót szív egybe (2-4 szál) bele tud halni?2013. okt. 24. 22:00
11/13 anonim válasza:
Nem vagyok rá büszke de volt hogy túladagoltam a füvet... Belehalni nem lehet, szerencsére a legrosszabb ami történhet veled az hogy elájulsz vagy bealszol pár órára, utána kitisztulsz. De ez sem kellemes élmény, pláne ha nem otthon vagy, hanem pl. utcán, számíts rá hogy kihívhatják hözzád a mentőket.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó hozzám biztos nem :D Nem füvezek, nem is nagyon fogok.
2013. okt. 28. 12:21
13/13 anonim válasza:
Azt olvastam,hogy 7kgot kellene megenni belőle hogy elkapálj,szerintem ha megeszel 7kg -ot bármi másból attól is elkapálsz. Szóval nem tudsz belőle annyit elszivni sem az tuti,mert ha létezik is belőle halálos adag,még a töredékénél elájulnál.Szóval esélyed sincs,hogy ezzel ki tudd nyirni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!