Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért marbi lájt és vájszrojsz...

Miért marbi lájt és vájszrojsz a neve?

Figyelt kérdés
Sznobizmus, divat, tudatlanság, hogy sokan így hívják őket?
2013. okt. 20. 18:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Marlboro gold és Viceroy /ˈvaɪs.rɔɪ/
2013. okt. 20. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez amolyan cuki szleng, igénytelen, de elterjedt. Szerintem nem menő, ellenben tudatlanságot tükröz. Sajnos nem új. 10 éve egy ismerősöm azt mondta, azért nem hívott, mert "lemerült a karija". Időbe telt, amíg rájöttem, hogy a kártyájára gondolt. De kari lehet karóra, karakter, karácsony is. Szerintem förtelmes minden ilyen szleng.
2013. okt. 20. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez sznobizmus, mintha nem lenne sok szép szava a nyelvünknek. De nem bánom, hogy a cigarettáknak nem adnak magyar nevet.
2013. okt. 20. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A Viceroy-t egyértelmű hogy angolul ejtik ki az emberek (de tudatlan vagy) -.-' A marbi meg rövidités,minta Jónapot kívánok helyett Jónapot! Üdítő helyett üccsi, rágcsálni való helyett rágccsi...de tudatlan vagy má' heee! XD
2013. okt. 21. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!