Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotin tapasz segített már...

Nikotin tapasz segített már valakinek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy akarat kérdése, de nekem úgy nem fog menni. Ezért valami alternatívát keresek. E cigi nem jó semmire. Ez esetleg?
2013. okt. 20. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Az akaratot tényleg felejtsd el. Be kell sokallni a cigitől és fejben kell eldönteni, hogy nincsen rá szükséged, meg kell utálni a dolgot. Ha eleged van a cigiből és soha többet nem akarsz dohányozni, büdös lenni, akkor sikerülni fog.

A tapasz használni fog, de attól még maga a dohányzás rítusa sokáig hiányozni fog. A nikotinpótlás a fizikai elvonási tüneteket enyhíti, de attól még sajnos benned lesz a késztetés, hogy el kéne szívni egy cigit, csak épp nem fogod a falat kaparni a kattogástól. Használd a tapaszt legalább 3 hónapig és fokozatosan kell csökkenteni a hatóanyag tartalom szerint. Én inkább amúgy nikotinos rágó párti vagyok.

2013. okt. 20. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen emberfüggő a hatása szerintem. Nekem semmit nem használt,viszont a sógornőmön segített,ő ezzel szokott le. Én a puszta akaratommal szoktam le. Egyik napról a másikra. Egy hónapig kapartam is a falat rendesen,de utána el is felejtettem,hogy én valaha dohányoztam.
2013. okt. 20. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!