Vízipipánal, hogy van értelme ha csak beszívod és kifújod vagy le tüdőzni? Mert valaki aztmondja letüdőzni jobb valaki meg azt, hogy sokkal beszívni aztán kifújni?
@16:52
Akkor magyarázd már el kérlek hogy mi értelme van letüdőzni? Én vp-t világ életembe nem tüdőztem le, még is tökéletesen meg tudtam ízlelni a füst aromáját.
nem tudom, talán azért mert jó? :)
lehet tényleg van egy szubkultúra aki nem tüdőzi le, de a füst - főleg az ennyire lágy füst akkor élvezetes, ha átmegy a tüdődön. Egyébként aroma nélküli vízipipa is létezik, mégis szívják azt is. A füves haverjaim néha házikészítésű pipával szívták el a füvet. Azt már tényleg durva lenne nem letüdőzni :P
#4- Az értelmet te magad adod már eleve a vízipipázásnak is.
Az, hogy ki tüdőzi le és ki nem, egyéni kérdés. Alapvetően a szivart sem szokás letüdőzni, de vannak, akik ezt teszik.
Uristen, mekkora kreten az aki nem tudozi le...meg hogy nem szoktak, hat persze. Azert szivjak, hogy fustos legyen a szajuk, mi? Arrol nem beszelve, hogy meg a hagyomanyos cigit, vagy pipat csak-csak lehet szajra szivni, de a vizipipat eleg nehez. Aki pofekel vele, az gyk. nem tudja, hogy hogyan kell hasznalni.
Ekkora hulyeseget is reg hallottam mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!