Dohányzási kérdések?
1. Hány éves korodban szoktál rá?
2. Most hány éves vagy?
3. Milyet szívsz,és mennyit?
4. Kedvenced?
5. Szüleid mit szóltak?
6. Fiú vagy lány vagy?
Csak kíváncsiság.
Elolvashatjátok,ha érdekel az enyém,de nem muszáj:
Sajnos 16 évesen szoktam rá. Most 19 vagyok. Általában kék Pall Mall,narancs Pall mall,kék multi,Dunhill Switch,vagy Marlboro Blue Frost-ot szívok.Naponta 6 szál. Kedvencem a Dunhill Switch,a Marlboro Blue Frost,és a narancs Pall Mall. 1 évig titkoltam,17 éves koromig. Majd 17. szülinapomon egyenesen a szemükbe mondtam. Nyilván nem örültek,de értékelték,hogy a szemükbe mondtam.(Azt a mai napig nem tudják,hogy előtte már 1 éve szívtam.)
És tudom,hogy egy lánytól nem szép,de lány vagyok.
És ti?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!

Szia
14 évesen szoktam rá
34 leszek
Már nem szivom mert 3 éve leszoktam.
Mindegy milyen cigi volt.,mivel láncdohányos voltam
15 évesen már otthol szívtam,mert nehezen tudtak kezelni
És férfi vagyok.
Megjegyzés: addig tedd le míg nem késő.persze ez csak jótanács.A te életed,és a te egészséged

Én 28 éves vagyok,kb 13-14 éve cigiztem,most már második napja nem gyújtottam rá,és nem is tervezem.
Egy kegyetlen nagy hülyeség

1. 12 évesen.
2. 30
3. Már nem dohányzom.
4. Sophianae világoskék,Marlboro Light.
5. Anyám tőlem kunyerált.
6. Fiú.
30 éves barátom nemrég temettük (kb. 1 éve).Egyszerre kezdtünk dohányozni.Csak 19 éves vagy.Most szokj le.Ennél bölcsebbet sajna nem tudok tanácsolni.

1. 15
2. 19
3. Multi, sokat.
4. Multi.
5. Ellenzik.
6. Lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!