Már 2. napja nem dohányzom. Mi az az idő amikor elmondható valakiről, hogy ha eddig kibírta, akkor letud szokni a cigiről?
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 13:38
21/32 A kérdező kommentje:
És.... eltelt egy hét :)
Egy hét kipipálva cigi nélkül,ma lesz a 8. nikotinmentes napom :)
2013. okt. 21. 09:45
22/32 anonim válasza:
Nagyon helyes :) gyakran visszanézek ide, szurkolok neked! :)
23/32 A kérdező kommentje:
a mai a 10. nap
2013. okt. 23. 13:09
24/32 A kérdező kommentje:
3, hét kezdődik.15 nap a mai cigi nélkül.Néha kicsit feszült vagyok,de amúgy még bírom,és nem akarom a cigi által rövidíteni az életemet,meg rongálni az egészségemet.Én félek ezektől.
2013. okt. 28. 20:19
25/32 anonim válasza:
Nagyon faszán csinálod :) Most már tuti hogy menni fog!! És a pénztárcád is nagyon hálás lesz...
26/32 A kérdező kommentje:
Na gondoltam mostmár csak írok,lassan két hónap elteltével :)))
Az a helyzet,hogy néha nagyon hiányzik kár lenne ámítani itt az embereket,ami igaz az igaz,bár mindig eszembe jut,hogy ha beleszívnék a cigibe,akkor uti köhögnék,büdös lennék,stb. szal már akkor egyből megbánnám tuti.Maga a mozdulat,és a cselekvés ami hiányzik talán,de ezek csak nagyon ritkán jutnak eszembe,pár naponta,de büszke vagyok magamra,dagad a májam,hogy olyas valami sikerül nekem ami másnak nem :))) Na meg persze a legfőbb ok az embernek az egészsége legyen...
2013. dec. 7. 22:43
27/32 anonim válasza:
Hű, nagyon király vagy. Gratulálok! :)
28/32 A kérdező kommentje:
Még mindig,még mindig :)
2013. dec. 17. 23:49
30/32 A kérdező kommentje:
De rég is volt már mikor kitettem ezt a kérdést ide, néha elkap a gépszíj,nem mondom,hogy nincs így.
2014. márc. 30. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!