Ez egy kicsit ez nem sok?
Figyelt kérdés
17 éves csaj vagyok,14éves koromba szoktam rá a dohányzásra,16évesen félévig füveztem,és mostanába van mikor egy nap elszívok 2-3 doboz cigit!!A fűröl már leálltam rég óta!Ugyhogy szerintem ez már nagyon sok!?2013. okt. 13. 19:03
2/3 anonim 

válasza:

2-3 doboz naponta?
Nagyon büdös lehetsz, nekem ez jut elsőre az eszembe, mert ezt mások is érzik. A szád is milyen keserű lehet...
Az meg, hogy hamar lesz néhány betegséged, az meg téged érdekeljen, te tehetsz róla. Nagy a választék. Jó fekete lehet már a tüdőd
3/3 anonim 

válasza:

2-3 doboz/nap az rengeteg! 5percenként rágyújtasz vagy még is hogy?
Egyik ismerősöm 33éve dohányzik, ő valóban függő, és napi 1 doboz az adagja.
Nekem 1 hétig elég volt 1 doboz cigi, de már csütörtök óta nem gyújtottam rá, pedig nem egyszerű mikor megkívánom....:/
Szóval vegyél vissza, nagyon sok az a mennyiség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!