Malbi lájt (nem is ez a neve)kék Multi, ezt kéri a fiatalok többsége a dohányboltban. Átlagcigik és akkor még enyhén fogalmazok, sokkal több jobb cigi van hasonló árkategóriában, de menőzni kell a haverok előtt, ugye?
Sok fiatal eleve is csak azért cigizik, mert "menő". Pedig qrvára nem az...
2013. okt. 12. 21:17
2/11 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő elég jó cigi, mondjál kérlek jobb cigiket ennyi pénzért. Amúgy ízlésfüggő dolog, szubjektív kinek mi a jobb.
2013. okt. 12. 21:21
3/11 anonim válasza:
na pls akkor mondj jobb cigit ugyan abban az árkategóriában
2013. okt. 12. 22:30
4/11 anonim válasza:
Felénk a Malbi "light" és a kék Multi csak "nincs jobb" ciginek felel meg.
Ezt a menőzést sose értettem. Cigizni nem menő.
Én Davidoffot, a barátaim többsége pedig pattintós Pallmallt vagy Marlboro-t szív. Még ukrán cigis is van közöttünk. Ennyit a menőzésről.
2013. okt. 12. 22:53
5/11 anonim válasza:
Camel, Gauloises, Player's, Smart, Meine Sorte, Dunhill, Davidoff, Lucky Strike, Memphis, Ernte23, L&B-->ezek nálunk is kaphatók; L&M, Kent, Parliament, eredeti Chesterfield, Winston, Gitanes, Sobraine, Stuyvesant, Milde Sorte-->ezek nálunk (már) nem kaphatók. Az itteni cigik mindegyike mérföldeket ver a Marlborora.
2013. okt. 13. 00:00
6/11 anonim válasza:
Teljesen ízlésfüggő. Az általad említett cigiket én sem szeretem, mert fekete Dunhill-os vagyok, viszont van, aki épp ezt nem szereti.
Nem látom sok értelmét annak, hogy valaki egy olyan cigit vegyen, amit nem szeret, mondjuk aki alapjáraton menőzésből dohányzik, az más kategória, de ettől eltekintve mindenki olyasmit vesz, amit szeret is.
A lájt cigikkel mondjuk az a helyzet, hogy sokan azért veszik, mert azt gondolják, hogy az kíméletesebb a szervezetükkel, de itt sem sznobságról van szó, inkább a személyes tudat megnyugtatásáról.
2013. okt. 13. 10:58
7/11 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Én kék multit szívok, és nem azért, hogy menőzzek, mert pl. a kutya nem nézi vagy kérdezgetjük egymástól a barátokkal, hogy ki milyen cigit szív. Szerintem ez nem sznobság kérdése, hanem ízlés. Pl. próbáltam a pall-mall-t, mert valamivel olcsóbb, de abszolút nem jött be az íze, lassan ég stb. Próbáltam Bond-ot, mert az is olcsóbb, de az sem jött be, így megmaradt a jól bevált, amit szeretek. Az meg, hogy rövidítve mondják a cigi nevét, abszolút nem sznobság, vagy menőzés, hanem én sem állok oda a pulthoz, hogy akkor 1 doboz multifilter blue -t kérnék, mert nem fogok 5 percet várni mire kimondom a nevét..
2013. okt. 16. 13:05
8/11 anonim válasza:
Mostanában pattintós Arany Marlborot szívok, így hogy egy 5-6 napig, esetleg egy hétig is elég így megtehetem és nem sajnálok rá 950 forintot, mégis van hogy néha 820 ért Multit veszek. Nem azért hogy menőzzek vagy hogy mind1 mi csak cigi legyen, hanem azért mert nagyon is jó cigi.
Gondolom te nem dohányzol így nem is értheted.
2013. okt. 16. 16:25
9/11 anonim válasza:
Egyetértek az utólsóval én is pattintós marlborot szívok, sok félét kipróbáltam már, de ez jött be a legjobban mind közűl.
2013. okt. 17. 22:18
10/11 anonim válasza:
Egyrészt: a mai fiatalok többségéről egy büdös kukkot nem tudsz. Van aki tényleg okkal szívja, és igen... inkább szívja mint valami gyógyszert szedne be, ami zombivá teszi.
Másrészt: ízlésfüggő, te ezeket nem szereted;egyéni szoc. probléma. Én a töltöttet és az elektromosat szeretem a legjobban, Camel dohány; kék szofi hüvely, vagy egész jó liquidek vannak manapság elektromos téren, dohány ízesítések is jók, bár ha dohányozni akarok dohányzok, ha helyettesíteni akarom, akkor pedig veszek különlegességeket - vanília+dohány aromás liquid stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!