Hát, ha a szüleid nem tudják, hogy dohányzol, akkor aggódj. Hány éves vagy? Mert ez kortól is függ azért. Egy gimnáziumi osztályfőnök már nem fogja beköpni a gyereket a szüleinek, hogy az édes csemetéjük cigizik. (Elvégre rengeteg gimnazista cigizik már.)
2013. okt. 12. 15:16
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire veszik komolyan a dohányzást a sulidban... Pl. nálunk évente 2-3x ellenőrzik, hogy van-e valakinél cigi, de pl. kint a suli előtt ha az igazgató el megy melletted és cigizel közben, semmit sem szól...
2013. okt. 12. 15:49
3/6 anonim válasza:
Nálunk nem érdekel senkit se, cigizel -e vagy nem. A tanároknak semmi köze hozzá, ez a szülő és a diák dolga.
Van, hogy az ofő előtt ordibálják a szokásos "Van egy cigid?!" szöveget, és semmi se történik.
Egyszer elkapott egy tanár, mosolyogva köszönt...
Az iskola tanulóinak több mint fele cigizik. Nálunk nincs belőle nagy ügy.
2013. okt. 12. 22:55
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Velem is volt ilyen, és láttam az ofőm arcán egy kis furcsállást, és iszonyat kínosan éreztem magam, de szerintem eszébe sem jutott, hogy elmondja a szüleimnek. Nyilván ha volt rólad valami képe, hogy milyen vagy (ugy értem esetleg jó, stb..), akkor ez nyilván megingott, de hidd el semmi komoly nem lesz belőle!!
2013. okt. 13. 08:29
5/6 anonim válasza:
Manapság nagyon maradi és naiv kell legyen egy osztályfőnök ahhoz, hogy azt gondolja, hogy bármilyen különbséget tesz azzal, hogy beárul a szülőknek.
A tanárok többsége már tisztában van azzal, hogy ez az új generáció és tiltásokkal meg fenyegetésekkel úgysem jutnak semmire.
Az osztályfőnökök ma már úgy vannak, hogy ha elmennek többnapos osztálykirándulásra és néhány diák rágyújt, akkor meg sem szólják érte, mert minek ? Per pillanat abbahagyja, de úgyis folytatni fogja később. Ezt a tanárok többsége tudja, ezért nem valószínű, hogy bármilyen következménye is lesz annak, hogy épp téged meglátott cigizni.
2013. okt. 13. 11:17
6/6 anonim válasza:
Ha gimis vagy nem fog szólni.Mi együtt szoktunk cigizni a tanárokkal...;D Nálunk is a diákok több mint fele dohányzik..;))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!