Miertnemtudoknevet. kérdése:
Valaki aki szív "Black" cigit az mondana egy árat meg hogy miért olyan jó az a fajta?
Figyelt kérdés
Választ előre köszönöm!2013. okt. 3. 18:01
1/3 anonim válasza:
Eddig csak kipróbáltam még tavaly év végén, de szerintem nagyon kellemes. Jelenleg 2000 ft egy doboz sajnos ez nem a dolgozó emberek cigije :D én a fekete dobozosat próbáltam, ami szegfűszeggel van ízesítve és nagyon jó íze volt, mindenképpen megéri, ha valaki csak pár minőségi szálat akar elszívni, de nem ezt szívja alapvetően.
2/3 anonim válasza:
Én is a szegfűszeges ízesítésűt próbáltam ki, a Djarum Black cigikben főképp az a jó, hogy ízesítve vannak valamivel, ezenkívül erős cigarettának számítanak.
Leszámítva viszont az ízt, én egyáltalán nem éreztem a DB erősségét, a fekete Dunhill-t meg sem közelíti, annak ellenére, hogy a nikotintartalmuk egyforma.
3/3 anonim válasza:
Mindegyik Djarum szegfűszeges, a Spice Islands nevű szivarkát jobban ajánlom belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!