Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki aki szív "Black" cigit...

Miertnemtudoknevet. kérdése:

Valaki aki szív "Black" cigit az mondana egy árat meg hogy miért olyan jó az a fajta?

Figyelt kérdés
Választ előre köszönöm!
2013. okt. 3. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Eddig csak kipróbáltam még tavaly év végén, de szerintem nagyon kellemes. Jelenleg 2000 ft egy doboz sajnos ez nem a dolgozó emberek cigije :D én a fekete dobozosat próbáltam, ami szegfűszeggel van ízesítve és nagyon jó íze volt, mindenképpen megéri, ha valaki csak pár minőségi szálat akar elszívni, de nem ezt szívja alapvetően.
2013. okt. 4. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is a szegfűszeges ízesítésűt próbáltam ki, a Djarum Black cigikben főképp az a jó, hogy ízesítve vannak valamivel, ezenkívül erős cigarettának számítanak.

Leszámítva viszont az ízt, én egyáltalán nem éreztem a DB erősségét, a fekete Dunhill-t meg sem közelíti, annak ellenére, hogy a nikotintartalmuk egyforma.

2013. okt. 4. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindegyik Djarum szegfűszeges, a Spice Islands nevű szivarkát jobban ajánlom belőle.
2013. okt. 10. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!