Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen töltődohányt és cigihüv...

Milyen töltődohányt és cigihüvelyt vegyek, amiből tudok gyenge cigit tölteni?

Figyelt kérdés

Átlagos budapesti trafikkínálatot tekintve szeretnék anyagi okokból áttérni a cigaretta töltésre, dobozos helyett. Eddig narancssárga hosszú Pall Mall-t szívtam, szeretném ha a töltött cigi sem lenne számottevően erősebb (0.3-0.5ösre gondolok). Melyik márkájú, színű dohányt vegyem meg ehez?

Azt is megkérdezném még, hogy cigihüvely tekintetében melyik márka mellett döntsek, ha gazdaságosabb 200db-osat és hosszabb szűrőset szeretnék szintén azért, hogy ne legyen erős? Köszi előre is!

2013. okt. 2. 20:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi :D már szűk egy éve primus blueval nyomom primus aktív szenes multifilter hüvellyel és tökéletesen bevált :D gyenge is, finom is. alternatív megoldásként vagy a narancs pallmall vagy a camel blue játszik szerepet, de nem sűrűn kellett alternatív dolgokra váltanom. hüvelyből elég jó még a nem olyan régen bejött narancs pallmall megnövelt ventillációs is.
2014. szept. 20. 20:00
 12/15 anonim válasza:
Én június közepe óta cigizek de egyszerűen nincs rá pénzem 13 éves vagyok.. most elszívtam az utolsó doboz sárga multimat de át állok tölteni mivel pattintósat szívtam ezért úgy akarom hogy veszek sárga multi dohányt meg mentolos multi hüvelyt ... milyen lenne szerintetek?
2015. júl. 13. 08:16
 13/15 anonim válasza:
Szerintem neked még nem kéne rászokni!
2016. jún. 22. 08:00
 14/15 anonim válasza:

#12-es.

Kedves 13 éves sorstárs!

Őszintén mondom neked, ne szokj rá! Ne szívd.

Én most mindent megadnék érte, ha le tudnám tenni. Minden egyes rágyújtás bűntudatal jár, mert tudom, hogy nem jó nekem (48 éves vagyok. Két mélyvénás trombózison estem át, a másodiknál egy kétoldali tüdőembóliával megspékelve. Jó eélyel ezt a ciginek köszönhetem! Óriási szerencsém van, hogy még élek.) de képtelen vagyok letenni ezt az átkot! (persze persze, minden fejben dől el, .... bla bla bla.... A tököm ki van az ilyen okosságoktól!)

Ha jót akarsz magadnak, ne szívd tovább! Most még talán nem késő számodra. És igen, mocskosul sokba kerül! De ez lesz majd a legkissebb bajod! Ettől sokkal nagyobb ára van!

Kérlek, ne szívd!

2019. aug. 20. 22:26
 15/15 anonim válasza:

Az előző vagyok, a 14-es.

Most 2020.01.21-én már 28-ik napja, hogy nem gyújtottam rá! Eddig még megy! Nagyon örülök neki, és remélem, így marad ezután nagyon sokáig! :)

Hogy sikerült?

Szenteste az éjféli misén voltam. Mise közben azért imádkoztam, hogy legyen segítségemre az Úr, és tehessem le a cigit. Haza érve a miséről, miután kiszálltam a kocsiból, rá akartam gyújtani. De arra gondoltam, "ma már nem!". Azóta nem gyújtottam rá.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzott azóta. Olyankor arra gondolok, "segíts kérlek Uram, segíts!" és elmúlik az inger. Utána hálás vagyok amiért megint sikerült megállni, rágyújtás nélkül.

Köszönöm Istenem!

2020. jan. 21. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!