Miért van az hogy egy ideje csuklók cigizés közben?
Figyelt kérdés
Nem szoktam csuklani,szinte soha,egy ideje viszont azt vettem észre,hogy ha rágyújtok,mindig elkezdek csuklani.Mitől lehet? Nem mindig van ez,néha előjön.Olyankor rágyújtok,elkezdek csuklani,és mikor elnyomtam a csikket el is múlik.Ez mitől lehet? Kb. 7-8 szálat szívok naponta,ez kb. hetente 2-3 alkalommal jelentkezik,akkor sem minden szál ciginél.
18/F
2013. szept. 29. 20:26
1/4 A kérdező kommentje:
*csuklok
2013. szept. 29. 20:27
2/4 anonim válasza:
Csupán azért, mert a cigaretta borzasztóan KÁROS. Szokj le, szívj levegőt...
3/4 Vörösnefelejcs válasza:
Fogalmam sincs, mitől csuklasz, valami a leszívás környékén lehet, viszont érdekes, mert a nikotinos rágó egyik mellékhatása a csuklás. Én csuklottam évekig tőle, holott a cigitől sosem. :)
4/4 anonim válasza:
Én is így szoktam járni sokszor, de inkább csak este jön elő (a sokadik szálnál). Próbálj variálni, hogy óvatosabban tüdőzöd le, vagy hirtelen, azonnal, van, hogy elmúlik közben... :) Továbbá akkor szoktam ezt észrevenni még, ha előtte sok szénsavas cuccot iszok meg (sör, kóla, ásványvíz, stb...). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!