Jelenleg melyik a legolcsóbb cigarettadohány?
Ha már dohány és azon belül is vágott dohány. Akkor ott ne arra menj, hogy melyik a legolcsóbb, hanem a minőségre.
Hidd, el te sem akarsz mindenféle sz@rt elszívni, ha még is, akkor nem szóltam.
kék ld és szofi 880 a kis csomagosból ami 40g-os.
talán a piros amiral vagy a helikon dohány még ezek ára alatt van.
első válaszolónak: ha nem tudsz a kérdésre válaszolni inkább ne válaszolj, egyébként minden a szűrőn és nem a dohányon múlik, ezt tapasztalatból tudom :)
Ez nem igaz!
Van némi tapasztalatom a töltött cigarettával, ugyanis néhány ismerősöm csak azt szív.
Egyértelmű hogy a filtert sem szabad el filléresedni, a kék szofi aktív szenes szűrője kifejezetten jó.
Dohányon viszont nagyon sok múlik, nem mindegy hogy az éppen egy piros marlboro, narancs dobozos pall mall, vagy éppen egy billiárd dohány <-- utóbbit hogyan is jellemezzem, szutyok.
A kék helikon, barna szofi, sőt még a piros symphonia is egész tűrhető.
Az árat persze nem tudok mondani ugyanis én nem szoktam ilyet venni, hát bocs.
kék szofi hüvelyre esküszöm én is és a mentolos matrixra, dohány mindegy szerintem ha szofi hüvelybe van nagyon kevés vagy egyáltalán nincs különbség.
ha nincs szofi hüvely még az aktívszenes primus is megteszi
a piros golden hüvelyt viszont NEM ajánlom szerintem az borzalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!