Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan kell cigit tekerni?

Hogyan kell cigit tekerni?

Figyelt kérdés
Sima dohánnyal gondolom és nem cigipapírban hanem zsír papírban! Vagy blokkon! De egyszerüen nem tudok valahogy nincs hozzá érzékem! Ti,hogy csináljátok,hogy jó kemény legyen?? Nekem szívás közben mindig szétesik!
2013. szept. 16. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Révén a zsírpapír és a blokk nem ragad, ha nyálazod, nyilván szétesik. Nem lehet elmondani, hogy kell tekerni, magadnak kell kitapasztalnod. :)
2013. szept. 16. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
De cigipapírt mivel helyettesítsem?? Haverom is blokkal nyomja és olyan kemény mint a fal! Elszívtuk mint a szart!
2013. szept. 16. 21:18
 3/6 zoli9411 ***** válasza:
Akkor miért nem kéred meg a haverodat, hogy tanítson meg? :D
2013. szept. 17. 00:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Kérdeztem mutatta is de nekem nem megy. ö 8 éve nyomja a szakmát fűvel vagy dohánnyal!
2013. szept. 17. 00:45
 5/6 zoli9411 ***** válasza:
Durva :O
2013. szept. 17. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Cigit naponta füvet meg hetente egyszer-kétszer vagy egy héten nem is csak akkor szívja ha felidegesítik vagy rossz napja van mert feldobja!
2013. szept. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!