Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki elmagyarázná, hogy...

Valaki elmagyarázná, hogy kell a cigit letüdőzni?

Figyelt kérdés
Dohányzom már egy pár éve, nem is vagyok tizenéves kis csitri, de valahogy amikor megpróbálkozom vele, mindig szinte majd' megfulladok! Valamit rosszul csinálok?
2009. nov. 3. 14:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Ha tényleg nagyon akarsz dohányozni,bár nem értem miért.... A HŰ a lovam! be szokott jönni. Hirtelen ilyedj meg és szívd be szájon a levegőt mikörben arra gondolsz hogy a lovad nem kötötted ki... Mellesleg így előbb kapsz szájrákot mint tüdőt. Na melyik a jobb? Francért akarsz dohányozni. /egy volt dohányos/
2009. nov. 4. 11:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szívj egy slukkot és vegyél rá levegőt mielőtt kifújnád. ennyi :D
2009. nov. 5. 16:06
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Ahhoz hogy ne fulladj meg kb 2 hétig minden nap kell szívnod de úgy hogy letüdőzöd. És utána szépán rászoksz. Én 14 éves vagyok de má rá avgyok szokva. És nagyon szar. Szentem ne cigizz ha nem is esik jól. De amúgy az eleéjén senkinek nem esik jól. -.-
2009. nov. 7. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tüdőzöd le nagyobb eséllyel kapsz szájrákot.

Ha letüdőződ, és köhögsz nem neked való. Ez egy jel... Ha nem tüdőzöd le konkrétan csak kárt okoz. Mert még csak le se nyugszol tőle :)

Egyébként:

Szádbaveszed a cigit. Utána rászívsz vákummal a szádba de csak kb fél másodpercig. Ekkor kinyitod kicsit a szád de úgy hogy közben levegőt is veszel azonnal.

ne egyből tüdőre szívd mert az nagyon gáz :S Azt a vizipipánál szokás.(nálam...)Előbb csak a szádba. Tartod a vákumot közbe kinyitod a szá(cigit kiveszed) és veszed a levegőt.

Stimm?

2009. nov. 8. 02:48
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Előző vagyok.

Tegnap 22.20 "De amúgy az eleéjén senkinek nem esik jól. -.-"

nekem az első szálaim hegyilevegőt voltak(Fehér Pall Mall) és rohadtul nem köhögtem. Furcsa volt, picit nyomta a tüdőm, de nem volt förtelmes. Sőt. Kifejezetten tettszett. a 3. szál sötétzöld pall mall volt. Na az erősebben nyomta a tüdőm, de attól sem köhögtem, csak ha kapásból tüdőre szívom. De akkor mindegyiktől köhögök.

Én legalább 5 évig passzív dohányos voltam anyám révén. Talán ez lehet az ok.

2009. nov. 8. 02:51
 16/20 anonim válasza:
100%
Beszívod a füstöt a szádba, és azt mondod " hiihh a lovam" intha megijednél...Ez ne vicc :D Halál komoly...Próbáld ki:D
2009. dec. 27. 15:11
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Mi volna ha azt próbálnád ki hogy leteszed és hagyod a francba! Én 15 éves vagyok a szüleim és a testvérem is cigizik és nagyon utálom hogy itt rongálnak engem is! Soha az életben még nem próbáltam ki és nem is akarom! mi értelme? Olyan hogy fizetsz azért hogy tönkre tedd az egészséged!
2010. febr. 26. 00:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam letüdőzni (már ha sikerül) de akkor csípi a torkom. kb eddig 2 szálat szívtam ez eleinte így normális?
2010. máj. 11. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok és ugy kell le tudozni h beszivod es nagy levegot veszel ha meg fulladsz akkor ugy kell :D :)
2015. jan. 23. 17:02
 20/20 anonim válasza:
100%
Ti akik csak a leszokásról tudtok írni, miért nem kerestek egy leszoktatásról szóló fórumot? Hm?
2017. febr. 1. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!