Szabad nekem így dohányozni?
Epilepsziás beteg vagyok már egy jó ideje (május óta) És mielőtt kiderült volna a betegség minden reggel ittam kávét, mert amúgy nem nagyon tudtam volna ébren maradni a suliban meg nagyon kókadt lettem volna!?Na és amikor kiderült a betegség anyum letiltott a kávéról,de ma is voltam kontroll vizsgálaton és megkérdeztem,hogy szabad-e kávézni és azt mondta az orvos,hogy persze,nyugodtan!
A kérdésem pedig az lenne,hogy dohányozni is szabad(ezt elfelejtettem megkérdezni)vagy ez már rossz hatással lenne a gyógyszerek miatt a szervezetre?
Persze tudom,hogy alapból sem jó a dohányzás,de a betegségre lehet valami rossz hatása?Ja és nem napi több dobozra gondolok,csak néha egy-egy szálra!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Második válaszoló:
Bocsi,de ebben nincs teljesen igazad!
Mielőtt kiderült volna,azelőtt cigiztem,de csak bulikban,hétvégente,szóval hétköznaponként max egy szál volt egész héten,de volt,hogy az se és bulikban sem mindig...szóval nem szoktam rá és tudtam/tudom magam kontrollálni!
Amúgy meg igen tudom,hogy káros,csak egy kérdés volt,hogy a kávé és a cigi kb "egy helyen" van?Szóval ha az egyiket szabad,akkor a másikat is?(persze csak mértékkel)
De azért köszi a válaszokat és várok még véleményeket!
Üdv!
Nem döntöttem el,épp ezért tettem fel a kérdést!
És amúgy miben rosszabb a cigi?(kíváncsiságból és nem bunkón kérdezem)
Köszi a választ!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!