Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szabad nekem így dohányozni?

Szabad nekem így dohányozni?

Figyelt kérdés

Epilepsziás beteg vagyok már egy jó ideje (május óta) És mielőtt kiderült volna a betegség minden reggel ittam kávét, mert amúgy nem nagyon tudtam volna ébren maradni a suliban meg nagyon kókadt lettem volna!?Na és amikor kiderült a betegség anyum letiltott a kávéról,de ma is voltam kontroll vizsgálaton és megkérdeztem,hogy szabad-e kávézni és azt mondta az orvos,hogy persze,nyugodtan!

A kérdésem pedig az lenne,hogy dohányozni is szabad(ezt elfelejtettem megkérdezni)vagy ez már rossz hatással lenne a gyógyszerek miatt a szervezetre?

Persze tudom,hogy alapból sem jó a dohányzás,de a betegségre lehet valami rossz hatása?Ja és nem napi több dobozra gondolok,csak néha egy-egy szálra!

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv!

2009. nov. 2. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Figyelj ne tedd! Én 25 évi erős dohányzás után, 4 éve leszoktam és nem tudom azt elmondani hogy mekkora a különbség! Egy állat voltam mikor rászoktam!
2009. nov. 2. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Mért, ha nem lennél epilepsziás, akkor szabadna dohányoznod? Árt és kész. Abban ne reménykedj, hogy 1-2 szál; ha elkezded, függővé válsz. Ne kezdd el!
2009. nov. 2. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Második válaszoló:

Bocsi,de ebben nincs teljesen igazad!

Mielőtt kiderült volna,azelőtt cigiztem,de csak bulikban,hétvégente,szóval hétköznaponként max egy szál volt egész héten,de volt,hogy az se és bulikban sem mindig...szóval nem szoktam rá és tudtam/tudom magam kontrollálni!

Amúgy meg igen tudom,hogy káros,csak egy kérdés volt,hogy a kávé és a cigi kb "egy helyen" van?Szóval ha az egyiket szabad,akkor a másikat is?(persze csak mértékkel)

De azért köszi a válaszokat és várok még véleményeket!

Üdv!

2009. nov. 2. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Első vagyok. Úgy veszem észre te ezt már eldöntötted magadban,akkor miért kérdezed meg?A kávé nincs egy szinten a cigivel. A cigi rosszabb,de ha nem hiszel a válaszolókban miért kérdezed?
2009. nov. 2. 19:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem döntöttem el,épp ezért tettem fel a kérdést!

És amúgy miben rosszabb a cigi?(kíváncsiságból és nem bunkón kérdezem)

Köszi a választ!

Üdv!

2009. nov. 2. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát az kicsit hosszú lenne ,és én utálok sokat írni! Egy biztos a sógorom sebész doki most szenved hogy leszokjon a cigiről. A kávét meg sem említi ha a szervezetre káros dolgokról beszélünk!
2009. nov. 2. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja még valami! A nikotinnal ölni lehet,a kávéról még nem hallottam!
2009. nov. 2. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Két hete hagytam abba, és nem gáz. Töltött cigit nyomattam, elég durván, nem is tudom hány éven át. Hagytam már abba korábban is egy-egy időre, de a mostani könnyebb. Most hajlandó vagyok elhinni, hogy nem nagy cucc.
2009. nov. 2. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
olyan nem létezik napi egy két szál... egy idő után ugyis többet kívánsz
2010. febr. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!