Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik cigi a legjobb ebben a...

Melyik cigi a legjobb ebben a szempontban?

Figyelt kérdés

Olyan cigit keresek ami olcsó de azért ciginek nevezhető!

(árat is kérek!)

köszi a válaszokat előre is!:)

2013. szept. 3. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne cigizz, nem jó semmire!

(Mondom ezt 30 év dohányzás után, túl az első infarktuson...)

2013. szept. 3. 17:18
 2/8 anonim válasza:
83%
kék priluki:D
2013. szept. 3. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:

utolsó

ez a priluki ukrán?

2013. szept. 3. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:

1 liter Cappy Ananászlé 350 forint, iszol 1 pohárral és az is frissítő és segít lenyugodni.

El se tudod képzelni mennyire szétcseszi az egészséged a cigi. Régebben én is cigiztem de én se szerettem ha mondják, de nézd, ha nem tudod lenyugtatni magad akkor kezdj el sportolni vagy valami:)

2013. szept. 3. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Parker & Simpson (P&S), olcsó, és nekem ez a kedvencem.

Én fehéret szívok.

2013. szept. 5. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Keress más szenvedélyt.

Én sose voltam nagy dohányos, ám az utóbbi időben átestem a ló túloldalára, volt hogy már egy doboz sem volt elég egy napra (nő létemre, sajnos)

Emellett emelték is az árát rendesen, közel 1000 Ft egy doboz, nekem speciel 2 órát kell dolgozon érte. Mint már említettem nő vagyok, vannak szükségleteim, amiket szintén magamnak kell előteremtenem.

szeretem a divatot, a márkás holmikat, kiegészítőket. Legutóbb a drogériában megkérdeztem magamtól rúzs vagy cigi... előbbire szavaztam.

Azóta minden nap félreteszem azt az 1000 Ft-ot és mszak végén megjutalmazom magam valami szükséges dologgal, aminek nagyon szoktam örülni (körömlakk, rúzs, táska, cipő, ruha - utóbbiakat persze több nap spórolás után)

Ilyenkor látom mennyi pénzt dobtam ki az ablakon a cigi miatt, és még az egészségemet is károsítottam, nő létemre meg füstszagom is volt... soha többet cigi!

Erre a pontra magadnak kell eljutnod, addig hiába mondja bárki aki leszokott vagy sosem dohányzott és csak jót akar... drukkolok, hogy fejben eldöntsd és legyen kitartásod hozzá (talán a trafiktörvény és az ár elég löketet ad arra, hogy elgondolkozz kell-e ez neked)

2013. szept. 6. 00:27
 7/8 Tomi90 ***** válasza:
Bond, Szofi szerintem egész jó cigik és az áruk sem vészes (830 ft).
2013. szept. 6. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Barna P20,Barna Pannónia (de van kék is)... tökéletesen elfogadhatók és "csak" 750 ft.

A piros Főnix kicsit karcos, de még simán vállalható. (Ezek 0.8mg-osak)

2013. szept. 6. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!