Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Trafikokba lehet kapni 350...

Trafikokba lehet kapni 350 grammos Biliárd dohányt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát menj el egybe és nézd meg. Egyébként a legtöbb trafikban elég széles a választék, szóval nagy a valószínűsége annak, hogy lehet.
2013. szept. 3. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:
külföldön vagyok és vasárnap utazom Magyarországra...amúgy meg elmentem volna anélkül, hogy itt megkérdezném
2013. szept. 3. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem árulnak 350 grammos dohányt, legalábbis hivatalosan biztos nem, mert nem kért olyan adójegyet a NAV-tól egyetlen cég sem.
2013. szept. 3. 15:26
 4/8 A kérdező kommentje:
ez esetben melyik a legolcsóbb dohány nagy kiszerelésben?
2013. szept. 4. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon van nagy kiszerelésű pipadohány, a legolcsóbb a Róna, de annak nem tudom melyik a legnagyobb kiszerelése.

Ha jót akarsz tűrhető áron, akkor keresd a Black Gold Special-t. Annak 100 grammosa biztos van, mert olyat már vettem.

Aranysárga virginia és cavendish eljárással feketére pácolt virginia dohányokból készül. Jellegzetesen férfias ízü, közepes erősségű pipadohány, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. A CIPC (pipaklubbok Nemzetközi Szövetsége) 2009-es világkupájára a Róna Dohányfeldolgozó Kft. egy különleges összetételű dohánykeveréket alkotott. Ez a Black Gold Special, amely több változat közül lett kiválasztva,mint a Világkupa hivatalos versenydohánya.)

De amit érdemes megvenni, az a 200 grammos Borkum Riff.

2013. szept. 4. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért gondoltam rögtön pipadohányra.

350 grammos Billiard cigarettadohány elvileg kapható a trafikokban, de én most bementem kettőbe is az előbb, nem tartanak, mert nincs kereslet az 5000 Ft körüli olcsó dohányokra.

2013. szept. 4. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:

200 grammos kiszerelésben volt Dimingo és Red Bull, kb. 3000-ért.

Silverado 180 g, Utah 180 g, ezek 2500 körül.

Harmonia 150 gramm 2000-ért.

2013. szept. 4. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Veszel több kis csomagot. Árban ugyanott vagy.Billiárdból 3 félét láttam.
2013. szept. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!