Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A haverom mindig szídja...

A haverom mindig szídja Orbánt, meg a Fideszt, meg a trafikmutyit. De akkor miért cigizik?

Figyelt kérdés

És támogatja ezzel, ahogy Ő szokta mondani a "Zsideszt"?

Mindig szídja az Orbánt, a Fideszt, a családja is, folyton szídják.

Akkor miért cigizik haverom, és ezzel Orbán Viktor zsebét támogatja?

2013. aug. 26. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
A cigaretta károsítja az agysejteket! (IS!)
2013. aug. 26. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
A cigiről nehéz ám leszokni, én töltöm a cigit már évek óta, én nekem haverom hozza a dohányt Szlovákiából mert ott dolgozom meg nagyrészt már ott is lakom csak hétvégén járok haza, de nekem is elegem van a fideszből, és rohadt érdekes hogy csak ott találtam munkát...
2013. aug. 26. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
MI köze Orbánnak, és a trafikmutyinak ahhoz, hogy a haverod dohányzik? Eddig is dohányzott, akkor miért hagyná abba a Fidesz kedvéért?
2013. aug. 26. 15:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát talán ha gyűlölök valakit, és azt tartom, hogy ellopja az emberek pénzét, akkor próbálnám minél kevesebb lehetőségét megadni, hogy eltegye a pénzem!

Előtte is cigizett, de fél évig, most cigizik 1 éve.

Szóval még nem 5 éve cigizik...

2013. aug. 26. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem Orbán zsebét támogatja. Ha jól tudom, neki nincs is trafikja. Meg aki több mint 20éve a parlamentben van, nem a trafikból fog hasznot szerezni, szerintem anélkül is bőven jól él.

Mindenesetre ilyenkor látja az ember, hogy jó, hogy a 15éves hülyegyerekek még nem szavazhatnak. :)

2013. aug. 26. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
A kérdés inkább a politikai topicba tartozik. Az emberek saját maguk helyett szeretnek másokat hibáztatni...
2013. aug. 26. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Hogy mik vannak?!

Már a haver dohányzásáról is az Orbán tehet... Természetesen az emberek a tetteikért nem felelősek, mindig más a hibás. Egyesek szerint, ha valaki másnaposan ébred, arról is CSAK a kocsmáros tehet...

Amúgy, a kérdező haverja is ebbe a csapatba tartozó lehet. (Vigasztalja, hogy vannak elég sokan ebben az országban, akik nem látnak tovább az orruktól, mert erre szoktatták őket az elmúlt évtizedek alatt.)

Náluk termékeny talajra hullott az ige: Nekem higyj, ne a szemednek!

2013. aug. 27. 10:24
 8/9 Tomi90 ***** válasza:

Elárulom neked, hogy a trafikok előtt is 80%-a a cigi árának az állam bevétele volt, jövedéki adó és áfa formájában. (Lehetne 200 ft alatt a cigi ha az állam nem lenne ilyen kapzsi.) Az, hogy most már a kereskedő hasznát is lenyúlják, nem sokan változtat ezen.

Orbán Viktornak nincs trafikja egyébként. Szánalmas, hogy sokan mindenért őt hibáztatják. Arról sem ő tehet személyesen, ha valakinek nincs munkája. Nekem is ismerősöm folyton Orbánt szidja, amiért nincs munkája, az nem zavarja, hogy már az mszp alatt se volt neki.

2013. aug. 29. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert menő
2023. máj. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!