Nyíregyházán melyik nemzeti dohányboltban adják ki a cigit egy 17 évesnek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 13:23
1/7 anonim válasza:
Remélhetőleg semelyikben. Ha mégis: szólj az üzletvezetőnek, hogy figyeljenek jobban oda. (Az üzletvezetőnek tudnia kell, hogy nagy bajba kerülhet, ha a hatóság rajtakapja ilyesmin.)
2/7 anonim válasza:
egyikben sem, ugyanis a törvény tiltja, hogy 18 éven alulinak kiadják, és ha ezt a törvényt megszegik, akkor bezárják a boltot és szerintem egyik boltvezető se záratná be az üzletét egy 17 éves miatt.Kérj meg egy 18 éven felüli havert h vegyen neked
3/7 anonim válasza:
Egyik be sem!
Ha rajta kapják őket h kiadták a cigit akkor be zárassák 1 időre a dohányboltot. sőt addig senkit sem szolgálhatnak ki ameddig ki nem küldik a kiskorút.
4/7 anonim válasza:
Tilos kiadniuk 18 alatt, mert bezárhatják érte a boltot.
Amúgymeg....ki lenne olyan köcsög, hogy kiírná ide, hogy hol adták ki :D
Ember gondolkozz a rendőrök tuti, hogy nem néznek fel gyakorikérdésekre..tehát ha kiírná valaki is, akkor sem tudnák bezáratni a trafikot :DD
5/7 anonim válasza:
BUTÁÁK! EZ SZABOLCS MEGYE! :D sajnos itt letoják a törvényt :( ezért nem lakom én itt csak ha a szüleimhez hazajövök...
Kérdező: neked meg írok privit ;)
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező egy ellenőr, és így próbálja kideríteni, hova menjen büntetni.
7/7 anonim válasza:
Tőlem büntethet nekem nincs boltom...sőt! Szívesen mennék próbavásárlónak ha tudnám hogy nem vikrir bácsinak lesz új autója a büntetésből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!