Tényleg igaz az hogy a gyengébb cigik károsabbak?
1. válaszoló: Majd én egyedül hadd döntsem már hogy kell-e cigi vagy nem. Tudom hogy káros minden formájában de vállalom. A kérdéssel meg nem tudom hogy mi a bajod.
2. válaszoló: Kösz szépen a választ! De mondjuk én kb. elszívok két hetente egy doboz fehér Dunhillt, és akkor ha én áttérnék mondjuk kék multira akkor az nem lenne annyira káros? Mert abban meg több %-ban van káros anyag, nem?:D
Semmivel sem károsabb. A szűrőből leváló darabkák, Istenem, hogy lehet ekkora marha valaki..???
És nem azért gyengébb, mert ilyen meg olyan kémiai anyagokat adnak hozzá, csak tovább áztatják (kezelik) a dohányt.
Az meg hogy milyen mélyre szívod az csak tőled függ.
Jobban fermentálják a dohányt vagy mi és több kémiai vegyszer van benne, nem beszélve arról h ha gyenge akkor többet is szívsz :D
Akkor mér inkább vékony pallmallt szívj és tépd ketté a szűrőt ahol be van perforálva, erős nem lesz, de erősebb mint a 0,0000000001 :D
"A szűrőből leváló darabkák, Istenem, hogy lehet ekkora marha valaki..???"
15 évig dolgoztam az egyik dohánygyárnak, hidd el tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!