Miért szédülök el az 1. száltól?
Figyelt kérdés
Több,mint fél éve cigizek (napi egy doboz) de reggelente az 1.száltól elszédülök. A többitől nem,csak az 1.száltól. Mitől van ez?2013. aug. 24. 12:34
1/8 anonim 

válasza:

mint évtizedek óta dohányzó mondom neked, hogy ne az legyen a kérdés, hanem az, hogy most hagyd abba amíg könnyebb
2/8 anonim válasza:
Adok egy jo tanacsot. Szokjal le, akkor 10 evvel tovabb elsz, (tüdörak nelkül)
En leszoktam 23 eves koromban, azota vidam vagyok.
Nem hoz az semmit se, hogy a cigitől mindig kellemetlen büzös a szajad. Mire valo ?
Anyagi vonzata is jelentös.
3/8 A kérdező kommentje:
Kb.1 eve szoktam le (1 ev utan) nagy nehezen,de vegulis visszaszoktam..Nem tudom megallni,hogy ne gyujtsak ra.Pedig probalkozok. Es igen tudom,hogy fejben dol el,de nem megy.
Kedves 2.Teljesen igazad van,de haaat na.:/
2013. aug. 24. 12:48
4/8 anonim 

válasza:

Reggeli elött vagy után gyúatasz rá?
5/8 A kérdező kommentje:
Mikorhogy.Ma például reggeli után:-)
2013. aug. 24. 12:59
6/8 anonim 

válasza:

hirtelen nikotin a szervezetednek, amiatt. erős cigit szívsz?
nekem ez nem megy, mert az utolsó és az 1. szál között jó ha eltelik 4 és fél óra, és így nincs ideje kitisztulni:)
7/8 A kérdező kommentje:
itthonra toltottet szivok (varosba mar nem:D) de eleg eros mindketto. nekem kb 7ora van kozte. De mit csinaljak,hogy ne szeduljek el? (Leszokason kivul)
2013. aug. 24. 13:17
8/8 anonim 

válasza:

nemtudom, én elalvás előtt szívom az utolsót, és ahogy felkelek egyből az elsőt, és sose szédülök el, pedig a töltött barna szofi szerintem nem a hegyilevegő kategória:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!