Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elszívtam egy szál cigit...

Elszívtam egy szál cigit (marlboro gold), de egy sz*r volt?

Figyelt kérdés
csak szédültem tőle + az undorító cigi ízt/szagot éreztem...miért szívják ezt a szart az emberek?

2013. aug. 19. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert idővel kellemessé válik és függők lesznek.
2013. aug. 19. 21:16
 2/7 Tomi90 ***** válasza:
Kell kb. 5 szál míg kialakul a nikotin függőség, addig nem érzel semmit. Max beszédülsz mert túl sok elsőre a nikotin. Az ízét meg lehet szokni/szeretni vagy van mentolos, vaníliás és cseresznyés is.
2013. aug. 20. 01:47
 3/7 anonim ***** válasza:
én fél éve kb. vettem egy doboz arany marlborot, hát nagy kínszenvedések között elszívtam, de annak tényleg rettenetes az íze... ha már cigizni akarsz szívj valami normális magyar cigit, mint sopianae ;) meg kezdésnek olyat, amibe kevés nikotin van! tudtommal a leggyengébb a fehér bond amit lehet kapni:)
2013. aug. 20. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy kell kb. 5 szál, mire kialakul a függőség?

Ember, több száz, lehet már ezer szál cigit is elszívtam, mégse hiányzik soha, hetekig is kibírom nélküle.

2013. aug. 21. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én próbáltam már egy pár fajta cigit, de nekem eddig az Arany Marlboro viszi a pálmát!!! :)
2013. aug. 27. 14:21
 6/7 anonim válasza:
A malboro gold az nem túl jó. Tapasztalatból mondom, mert én már másfél éve dohányzok. Az első nem volt rossz mert akkor már körbekérdeztem hogy melyik az a cigi ami értelmes. Egyén választja a cigit kinek mi esik jól. Első szálak bordó davidoffból lettek kiválasztva de azóta már tényleg gyenge lett. Már lassan fél éve töltött cigit szívok ami sötétkék sopianae és columbus hüvelyt jelent. Az első szálhoz visszatérve annyit mondok hogy magyar cigiből és gyengét inkább. Pl: fehér sopianae. Ez még magyar is. A barna dobozost jobb ha meg sem kóstolod addig amíg napi egy dobozzal el nem szívsz mert nagyon erős lesz. A szédülésed meg azért van mert a szervezetedbe túl sok nikotin jutott. Ez vezethet rosszulléthez hányáshoz is. Csak óvatosan! de jobban jársz ha rá sem szoksz. :)
2013. szept. 29. 20:35
 7/7 Tomi90 ***** válasza:
Jó neked 4-es, hogy nem hiányzik és hetekig is kibírod. Akkor miért nem szoksz le? Szerintem te csak alkalmi dohányos vagy/gyenge cigit szívsz. Aki napi szinten cigizik, annál bizony kialakul a függőség. Ha nem így lenne mindenki könnyedén leszokna...
2013. okt. 18. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!