Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gáz ha betegen cigizek?

Gáz ha betegen cigizek?

Figyelt kérdés
meg vagyok fázva és köhögök :S
2009. okt. 27. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
És még van kedved cigizni? Akkor nem lehetsz olyan beteg. Legalább a betegséged ideje alatt mellőzd a dohányzást!
2009. okt. 27. 21:05
 2/11 anonim válasza:
49%
Ne haragudj, de szerintem már az ciki, hogy egyáltalán cigizel. A betegségeg csak CIKIBBÉ teszi.
2009. okt. 27. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Az is gáz, ha egészségesen dohányzol. (Mondom én aki már lassan 10 éve szívja. :S )Én néha már cikinek érzem rágyújtani, de nagy lelki erő kellene, hogy letegyem, mivel minden barátom szívja, és nagyon sok rossz dolog történt mostanában, ami stresszel. De ez most nagyon off volt.

Ha betegen cigizel tovább tart a felgyógyulás, nehezebb kigyógyulni a betegségből. Mondjuk attól is függ milyen betegség. Volt már nekem vesegyulladásom, amivel fel sem tudtam ülni az ágyból, nem hogy még rágyújtsak, de ha csak egy sima nátha, akkor veszek mentolosat, az még "jól is esik".

2009. okt. 27. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én is szoktam. ha az orvost kérdezed, gáz, ha engem, akkor nem, de neked kell döntened, hogy mi fér bele.
2009. okt. 27. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
énis szoktam, nekem nemgáz. a sok antidohányos szerint meg az. hát akkormost dönts ahogy jónak látod :D
2009. okt. 27. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
Te is tudod, hogy bizony... NAGYON GÁZ.
2009. okt. 28. 08:53
 7/11 anonim ***** válasza:

jólvan, haggya már mindenki magát az ilyen "ciki a cigi" kommentekkel..

Elvileg amúgy a cigizés lelassítja a gyógyulást, de sok ember azt tapasztalja, hogy ha náthásan rágyújt, akkor kitisztulnak tőle a légutak. Ha te nem leszel rosszabban a cigitől náthásan, akkor nem gáz szeirntem:)

2009. okt. 28. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
A dohányzás gyengíti az immunrendszert! Szóval a dohányosnak eleve valamenyivel gyengébb immunrendszerrel rendelkezik, magához képest persze, mielőtt valaki azt írná hogy ő dohányzik és nem betegzik le, mert ha valakinek eleve nagyon erős annak lehet hogy dohányzással is erősebb az átlagnál! De mindenképen érdemes letenni hogy adj a szervezetednek egy löketet hogy minnél könnyebben/gyorsabban meggyógyuljon!
2009. okt. 29. 02:39
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem gáz, ha jól esik nem lehetsz olyan beteg. Viszont fokozd a C-vitamin bevitelt mert a dohányzás amúgy is elvonja a szervezetből.

Ha torokgyulladásod van akkor annyira nem ajánlanám, ilyenkor tényleg nagyon lassítja a gyógyulást.

2009. nov. 2. 10:34
 10/11 anonim válasza:
Az.
2009. nov. 2. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!