Hogy kezdjek neki a cigaretta töltéshez?
énis nemrég kezdtem.
vettem egy GoldenGate töltőt(990ft), vettem Club hüvelyt 200db van benne, és 200ft.
és Joker dohányt szoktam venni 350ft 30grammos és kicsit több jön ki belőle mint 2doboz.
nekem a behúzással van bajom)))))
vagy kevés lesz, vagy sok.nem tudom mikor fogok ráérezni, hehe
de az igaz, hogy két-két és fél doboz cigi kijön belőle, csak szerintem erős.
Nálam bevált: mindig benyomkodom a dohányt, nem hagyok oldalt egy kicsit sem, aztán végignyomkogom, olyan keménynek kell lennie, mint a boltban kapható cigi. Na ekkor lehet behúzni.
A legfontosabb, hogy soha ne hagyd kiszáradni a dohányt!! Akkor egyrészt sokkal nehezebb behúzni, másrészt kipotyog a végén, harmadrészt iszonyúan kaparja a torkod.
Ezres körül van, töltéshez való dohányok közül a Harmónia a legjobb, 3-400Ft, a 200db-os hüvely 200Ft körül. Egyébként a cigi ízét sokkal jobban befolyásolja a hüvely, mint a dohány. Majd rájössz, hogy melyik a legjobb neked.
Egyébként ha rám hallgatsz a sodort cigi sokkal igényesebb és finomabb hiszen csak ahhoz lehet igazán minőségi dohányt kapni, amivel tölteni viszont nem tudsz. Ilyenek a Drum (900Ft) és a Golden Virginia(650Ft) . Papír 50Ft, füstszűrő 200db 300Ft.
És még kevesebb kátrányt is szívsz mert rövidebb a papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!