Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kezdjek neki a cigaretta...

Hogy kezdjek neki a cigaretta töltéshez?

Figyelt kérdés
most kezdeném a cigitöltést a nagyon magas árak miatt és nem tudom mennyibe kerül a cigi töltő mien dohányok vannak(a pakli az jó?) meg hogy mennyibe kerülnek jó a pipadohány is (ANTIDOHÁNYOSOK KÍMÉLJENEK)
2009. okt. 27. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem olyan drága egy cigitöltő, trafikokban általában szokott lenni. Goldengate dohány nagyon jó, szinte olyan mint akármelyik más cigi, nem büdös. 380-ba kerül és 2 doboznyi kijön belőle. plusz cigihülyely, az 180, 200 db van benne.
2009. okt. 27. 19:47
 2/13 anonim ***** válasza:
1%
Sztem, konkrétan sehogy!
2009. okt. 27. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

énis nemrég kezdtem.

vettem egy GoldenGate töltőt(990ft), vettem Club hüvelyt 200db van benne, és 200ft.

és Joker dohányt szoktam venni 350ft 30grammos és kicsit több jön ki belőle mint 2doboz.

2009. okt. 28. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Jah, és legalább 20 szál cigit kell töltened, és elszívnod ahoz, hogy ráérezz, hogy mennyi dohány kell bele, mert ha túl sokat raksz, akkor szívhatatlan, meg ha túl keveset akkor is.
2009. okt. 29. 12:35
 5/13 anonim válasza:

nekem a behúzással van bajom)))))

vagy kevés lesz, vagy sok.nem tudom mikor fogok ráérezni, hehe

de az igaz, hogy két-két és fél doboz cigi kijön belőle, csak szerintem erős.

2009. okt. 29. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:

Nálam bevált: mindig benyomkodom a dohányt, nem hagyok oldalt egy kicsit sem, aztán végignyomkogom, olyan keménynek kell lennie, mint a boltban kapható cigi. Na ekkor lehet behúzni.

A legfontosabb, hogy soha ne hagyd kiszáradni a dohányt!! Akkor egyrészt sokkal nehezebb behúzni, másrészt kipotyog a végén, harmadrészt iszonyúan kaparja a torkod.

2009. okt. 30. 12:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Ezres körül van, töltéshez való dohányok közül a Harmónia a legjobb, 3-400Ft, a 200db-os hüvely 200Ft körül. Egyébként a cigi ízét sokkal jobban befolyásolja a hüvely, mint a dohány. Majd rájössz, hogy melyik a legjobb neked.

Egyébként ha rám hallgatsz a sodort cigi sokkal igényesebb és finomabb hiszen csak ahhoz lehet igazán minőségi dohányt kapni, amivel tölteni viszont nem tudsz. Ilyenek a Drum (900Ft) és a Golden Virginia(650Ft) . Papír 50Ft, füstszűrő 200db 300Ft.

És még kevesebb kátrányt is szívsz mert rövidebb a papír.

2009. nov. 2. 10:39
 8/13 anonim ***** válasza:
tanulj meg sodorni! én már gyorsabb vagyok mint a cigi töltősök xD
2009. nov. 6. 06:39
 9/13 anonim ***** válasza:
8%
Ne aggodj en kimmellek, ugysem az en egeszsegemrol van szo, es a te dolgodba nem szolok bel, te iranyitod az eleted ahogy akarod.
2010. jan. 23. 19:42
 10/13 anonim válasza:
42%
Dohányos vagyok,de inkább ne szokjál rá...
2010. jan. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!