Átlagban mennyibe kerül egy vízipipa? A nagyobbakra gondolok, nem "a kispolcon is elfér" pipákra : )
Ja Szultáncenterben szoktak lenni jó akciók! De átlagosan 15.000 körül! Az a 105 centis 13.000 ft. rohadt jó vétel volt:)
DE, bevásárlóközpontokban nem szabad venni! ott minden drágább! Egyszer a lövőház utcában voltam egy kis boltnál(az az utca ami a 2 mammut között van csak kicsit befelé), Ott láttam egy 80cm. körüli pipát 13.000-ért, nem is a legjobb fajtából valót, anyiért sem vettem volna meg! Aztán a mammutban jártam más ügyben és ott van egy ilyen bolt, "szakmai" kiváncsiságból benéztem, és egy az egyben ugyanazt a pipát láttam, színre és üvegfestésben is egy az egyben ugyanaz volt, 35.000, azaz harmincötezer magyar pénzért!!!!!:O
Aztán vannak a Kalin mamun trimetál pipák amik 25.000 ft.-nál kezdődnek, de ezek a létező legjobbak, örökéletüek és "más" élmény szívni belőlük, legalább is amit meséltek, még nem volt szerencsém hozzájuk, de egy haverom most arra gyüjt! Eddig csak neten keresztűl lehetett megrendelni Egyiptomból, de a madarak azt csiripelték hogy mostanábban hoznak majd a Szultán centerben is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!