Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Átlagban mennyibe kerül egy...

Átlagban mennyibe kerül egy vízipipa? A nagyobbakra gondolok, nem "a kispolcon is elfér" pipákra : )

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éve vettem a 105 centisemet 13.000-ért a Bahariától.
2009. okt. 27. 17:58
 2/9 anonim válasza:
100%
Átlagosan 10-15 ezer forint közé tehető a nagyobb vizipipák ára, és ehhez természetesen még hozzáadódnak a szükséges kiegészítők, mint a szén, dohyány, esetleg egy kis ital, tehát összességében úgy 15-16 ezer forintból kijössz.
2009. okt. 27. 18:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Csak azért kérdeztem, mert bátyámmal eldöntöttük, hogy veszünk. Pipáztam már, de még sajátom nem volt, így hát nem is nagyon tudom, hogy hogyan működik..
2009. okt. 27. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
75 centi most 6 ezer a szultáncenterbe
2009. okt. 27. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja Szultáncenterben szoktak lenni jó akciók! De átlagosan 15.000 körül! Az a 105 centis 13.000 ft. rohadt jó vétel volt:)

DE, bevásárlóközpontokban nem szabad venni! ott minden drágább! Egyszer a lövőház utcában voltam egy kis boltnál(az az utca ami a 2 mammut között van csak kicsit befelé), Ott láttam egy 80cm. körüli pipát 13.000-ért, nem is a legjobb fajtából valót, anyiért sem vettem volna meg! Aztán a mammutban jártam más ügyben és ott van egy ilyen bolt, "szakmai" kiváncsiságból benéztem, és egy az egyben ugyanazt a pipát láttam, színre és üvegfestésben is egy az egyben ugyanaz volt, 35.000, azaz harmincötezer magyar pénzért!!!!!:O

Aztán vannak a Kalin mamun trimetál pipák amik 25.000 ft.-nál kezdődnek, de ezek a létező legjobbak, örökéletüek és "más" élmény szívni belőlük, legalább is amit meséltek, még nem volt szerencsém hozzájuk, de egy haverom most arra gyüjt! Eddig csak neten keresztűl lehetett megrendelni Egyiptomból, de a madarak azt csiripelték hogy mostanábban hoznak majd a Szultán centerben is!:)

2009. okt. 29. 02:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Úgy döntöttünk holnap megyünk és vadászunk egyet :)
2009. okt. 29. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
2009. nov. 3. 12:59
 8/9 anonim válasza:
Szultán (L)
2009. nov. 3. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Kalin mamun? -.- ha nem tudod a nevét rendesen, akkor legalább annyit írtál volna hogy KM mellesleg (Khalil Mamoon). Amúgy meg, ha vízipipát szándékozol venni én nem ajánlom a sultan center-t. Akkor már a SzK (Szultán Kincsei) vizipipavasarlas.hu minőségi pipákat árulnak megfizethető, jó áron. Ja és jut eszembe, km pipát szerintem a sultan centerbe NEM KAPSZ.
2011. ápr. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!