1/4 anonim válasza:
Elhatároztam, hogy leteszem és bármennyire is pangtam a nikotin miatt, nem vettem cigit és nem gyújtottam rá. Akarat kérdése az egész.
2/4 anonim válasza:
Egyik napról a másikra tettem le! Szerintem csak így működik. Elég sok mindent kipróbáltam,de csak így sikerült. Próbáltam,hogy napról-napra egyre kevesebbet, nem ment!! Kitartás kérdése az egész!
3/4 anonim válasza:
Én nem dohányzom, sosem dohányoztam. Két közeli ismerősöm is úgy tette le, egyik pillanatról a másikra. Mindketten kb. 15-20 éve nem dohányoznak, pedig előtte erős dohányosok voltak.
A bátyám már többször próbálkozott az egyre kevesebb-nikotintapasz-stb. módszerekkel. Ő mindig visszaszokik. Talán fél év volt a legtöbb, hogy nem dohányzott :-(
4/4 anonim válasza:
Egyszerűen eldobtam. Egy alkalommal az utcán, összetalálkoztam 4 ( négy ) kerekesszékes emberrel. Gurultak szépen sorban a járdán. Egyiknek sem voltak lábai. Azóta nem gyújtottam rá.cca 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!